75/2006. (III. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő 2006. évi üzemeltetéséről

75/2006. (III.30.) számú önkormányzati határozat

az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő 2006. évi üzemeltetéséről

 

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő 2006. évi üzemeltetéséről szóló előterjesztést - polgármesteri utasítás alapján a Kisújszállási Vízmű Kft. Felügyelő Bizottsága véleményének figyelembevételével - újra tárgyalja.

Határidő: 2006. áprilisi soron kívüli bizottsági illetve képviselő-testületi ülés

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő 2006. évi üzemeltetése a korábban megkötött megállapodás alapján történik.

 

3. A képviselő-testület felhívja a Kisújszállási Vízmű Kft. - mint üzemeltető - figyelmét, hogy :

3.1. az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő kivitelezőjével egyeztesse a garanciális kivitelezési hibákat,

3.2. vizsgálja meg az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő vizének a Csónakázó tóba és a csapadékvíz elvezető csatornába történő emelésének műszaki és jogszabályi lehetőségét,

3.3. az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő üzemeltetésére, marketing tevékenységre fordítson nagyobb figyelmet, az üzemeltető a TURINFORM iroda és a Művelődési és Ifjúsági Központ között létrejött megállapodás alapján.

 

4. A képviselő-testület kéri, hogy a Polgármesteri Hivatal az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő Rákóczi utcai szakaszán a fürdővendégek ellátását biztosító vállalkozások számára a kedvezményes területhasználat tervezetét készítse elő és a javaslatot terjessze a képviselő-testület elé.

Felelős: Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

 

5. A képviselő-testület kéri, hogy az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő 2005. évi üzemeltetésének pénzügyi elszámolását az önkormányzati szakbizottság - az ügyvezető igazgató által készített jelentés alapján - vizsgálja meg.

 

Erről értesül:

1.Palágyi Gábor polgármester

2. Kisújszállási Vízmű Kft. Kisújszállás

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal gazdálkodási osztálya

5. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe