91/2006. (IV. 20.) önkormányzati határozat
Tárgy: a 2006. április 11-ei újabb nagy mennyiségű esőzés okozta többletkiadás vis maio

91/2006. (IV.20.) számú önkormányzati határozat

a 2006. április 11-ei újabb nagy mennyiségű esőzés okozta többletkiadás vis maior keretből történő támogatásáról

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a település egészét érintő lakott területen 2006. április 11-ei újabb nagy mennyiségű esőzés által okozott többletkiadás fedezetére - mivel az önkormányzat a vis maior helyzetét saját forrásból nem tudja feloldani és a felmerült többletköltség finanszírozása saját erejéből nem megoldható, ezért - a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Igazgatóságához céljellegű decentralizált alap vis maior keretére támogatási kérelmet nyújt be.

A képviselő-testület a fenti káreseményhez kapcsolódó biztosítással nem rendelkezik.

 

2. Az önkormányzat a pályázat benyújtásához az 1., 2., 3. és 4. számú mellékletek szerinti nyilatkozatokat teszi.

 

3. Az önkormányzat felhatalmazza a polgármestert - a szükséges mellékletekkel együtt - a kérelem benyújtására.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2006. április

  

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

Kmf.

 

 

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

Kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2006. április 21.

 

 

 

(:Kacsó Sándorné:)

aljegyző

 

 

 

A 91/2006.(IV.20.) sz. önkormányzati határozat 1. számú melléklete

 

 

NYILATKOZAT

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzata nyilatkozik, hogy a káresemény elhárítási munkáinak tervezett befejezési határideje: 2006…………….

 

Kisújszállás, 2006…………………..

 

 

/:Palágyi Gábor:/

polgármester

 

 

 

 

 

 

A 91/2006. (IV.20.) sz. önkormányzati határozat 2. számú melléklete

 

 

 

NYILATKOZAT 

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzata nyilatkozik arról, hogy a támogatással nem jön létre új létesítmény, a már meglévő létesítmény működtetésének fedezetét az önkormányzat saját forrásból biztosítja.

 

Kisújszállás, 2006…………………..

/:Palágyi Gábor:/

polgármester

 

 

A 91/2006. (IV.20.) sz. önkormányzati határozat 3. számú melléklete

 

 

 

NYILATKOZAT 

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzata nyilatkozik arról, hogy a védekezéssel érintett ingatlan önkormányzat törzsvagyonához tartozik.

 

 

Kisújszállás, 2006…………………..

/:Palágyi Gábor:/

polgármester  

A 91/2006. (IV.20.) sz. önkormányzati határozat 4.. számú melléklete 

 
Nyilatkozat szövege
Cégszerű aláírások
 
Kijelentem, hogy a pályázatban foglalt adatok, információk és dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek, valamint ebben a tárgyban pályázatot korábban és máshol nem nyújtottam be. /Ha igen, akkor jelölje meg, hogy hová !/ ..............................................................................................................
P.H.
 
Tudomásul veszem, hogy 60 napon túli köztartozás esetén annak megfizetéséig a támogatás nem illet meg, az esedékes támogatások folyósítása a 217/1998. (XII.30.) Korm. r. 92.§ (5) bekezdése szerint felfüggesztésre kerül, illetve az Áht. 13/A. §-ának (6) bekezdése alapján az esedékes támogatás a köztartozások megfizetése érdekében - a támogatás ellenében vállalt kötelezettségeket nem érintő módon - visszatartásra kerülhet.
P.H.
 
Hozzájárulok, hogy a köztartozások - az Áht. 13/A. § (4) bekezdésében és a 217/1998.(XII.30.) Korm. r. 92. § (4) bekezdésében foglaltak szerinti - figyelemmel kisérése céljából adószámomat vagy adóazonosító jelemet, társadalombiztosítási azonosító jelemet, társadalombiztosítási folyószámla számomat a MÁK, illetve a támogatást nyújtó szerv felhasználhatja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez.
P.H.
 
Tudomásul veszem, hogy a támogatás kedvezményezettjének megnevezése, a támogatás tárgya, a támogatás összege, a támogatott program megvalósítási helye a rendeletben szabályozott módon nyilvánosságra hoztató.
P.H.
 
Az államháztartás alrendszereiből folyósított támogatásból eredő lejárt és ki nem egyenlített tartozásom nincs.
P.H.
 
Hozzájárulok a pályázat szabályszerűségének és a támogatás rendeltetésszerű felhasználásának jogszabályban és a pályázati kiírásban meghatározott szervek által történő ellenőrzéséhez.
P.H.
 
Bejelentési kötelezettségem van a pályázat elbírálásáig, illetve a támogatási szerződés lejártáig, ha ellenem csőd-, vagy felszámolási eljárás indul.
P.H.
8.
Hozzájárulok, hogy a MÁK keretében működő, alapvetően pénzügyi szemléletű megfigyelő rendszer, az OTMR a jogszabályban meghatározott jogosultak döntéshozók, előirányzat kezelők, Monitoring Bizottságok számára hozzáférési lehetőséget biztosíthasson a pénzügyi adatbázishoz.
P.H.

 

    
« Vissza
Vissza a főmenübe