114/2006. (IV. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: Kisújszállás város II/a, II/b. és III/a. öblözeteinek szennyvízelvezetése és a
 

114/2006. (IV. 27.) számú önkormányzati határozat

Kisújszállás város II/a, II/b. és III/a. öblözeteinek szennyvízelvezetése és a szennyvíztisztító telep rekonstrukciójához szükséges forrás biztosításáról

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Kisújszállás II/a, II/b. és III/a. öblözeteinek szennyvízelvezetése és a szennyvíztisztító telep rekonstrukciójához szükséges forrást :

 

1. Önkormányzati infrastrukturális fejlesztési hitel konstrukcióban 338 millió Ft fejlesztési célú hitel felvételével biztosítja.

 

2. A hitelfelvételt és a közbeszerzési eljárást, valamint a 2006.évi költségvetésről szóló önkormányzati rendelet módosítást a 68/2006. (III. 30.) számú önkormányzati határozat mellékletében meghatározott ütemtervnek megfelelően elő kell készíteni. Az előkészítés során a következőket kell figyelembe venni:

a. A hitel rendelkezésre tartásának határideje (A kivitelezővel kötött szerződés szerinti számlázáshoz igazodóan kerüljön meghatározásra).

b. A hitel visszafizetésének határideje: 2026. december 5. azzal, hogy az önkormányzatnak jogában áll a hitelt vagy részleteit bármikor - részben vagy egészben - a kikötött időpont előtt visszafizetni.

c. A hitel visszafizetésének ütemezése: 36 hónap türelmi idővel negyedévenként , a negyedév utolsó hónapjának 5. napja.

 

3. A képviselő-testület a határozat melléklete szerinti számításokkal alátámasztva nyilatkozik, hogy hitelképes és nem esik hitelfelvételi korlát alá.

Határidő: 2006. május 25. illetve 2006. augusztus 8.

Felelős: Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

  

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

A határozat melléklete a kézi nyilvántartásban található. 

« Vissza
Vissza a főmenübe