127/2006. (V. 11.) önkormányzati határozat
Tárgy: Kisújszállás város II/a., II/b., III/a., szennyvízöblözeteinek a szennyvízcsator

127/2006. (V.11.) számú önkormányzati határozat

Kisújszállás város II/a., II/b., III/a., szennyvízöblözeteinek a szennyvízcsatorna-hálózat megvalósítására és a szennyvíztisztítótelep rekonstrukciójára irányuló beruházás kivitelezői feladatainak ellátására közbeszerzési eljárás megindításáról

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Kisújszállás város II/a., II/b., III/a., szennyvízöblözeteinek a szennyvízcsatorna-hálózat megvalósítására és a szennyvíztisztítótelep rekonstrukciójára irányuló közbeszerzési eljárás tenderdokumentációját - melyet a Hidro Kft. Szolnok készített - megvizsgálta és azt a mellékelt szakvéleményekben foglaltak alapján nem tartja alkalmasnak a közbeszerzési eljárás eredményes lebonyolítására.

 

2. A képviselő-testület megbízza a Polgármestert, hogy külső szakértő bevonásával a Kisújszállás Város II/a., II/b., III/a., szennyvízöblözeteinek a szennyvízcsatorna-hálózat megvalósítására és a szennyvíztisztítótelep rekonstrukciójára irányuló közbeszerzési eljárás megindításához szükséges - az önkormányzat, az üzemeltető, valamint a hatályos jogszabályoknak és műszaki előírásoknak, szabványoknak megfelelő tenderdokumentációt készíttetéséről gondoskodjon a következők figyelembe vételével:

 

Szakmai külső bonyolító cég vezetésével a Hidro Kft. bevonásával - a melléklet szerinti szakvélemények alapján - a teljeskörű tenderdokumentációt el kell készíttetni a 162/2004. (V.21.) Korm. rendeletre is tekintettel. A komplett dokumentáció tartalmazza különösen: a közbeszerzési ajánlati felhívást, a szerződéstervezetet, és a tenderdokumentációt.

 

3. A képviselő-testület megbízza a Polgármestert, hogy a tárgy szerinti közbeszerzési eljáráshoz kapcsolódó műszaki ellenőri feladatok ellátására irányuló közbeszerzési eljárás tenderdokumentációját is készítesse el a 2. pont szerinti tartalommal és külső szakértővel.

 

4. A képviselő-testület megbízza a Polgármestert, hogy a tenderdokumentáció elkészítését követően a mellékletben szereplő szakértők bevonásával a dokumentációt vizsgáltassa felül és a felülvizsgálat eredményeként a végleges tenderdokumentációt terjessze a képviselő-testület elé.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2006. június 15.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe