171/2006. (VI. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: Rákóczi utca 10. szám alatti Idősek Klubja épületének hasznosításáról

171/2006. (VI. 29.) számú önkormányzati határozat

Rákóczi utca 10. szám alatti Idősek Klubja épületének hasznosításáról 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1. A kisújszállási 45 hrsz-ú, Rákóczi utca 10. szám alatt található Idősek Klubja épületét apartmanház, az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő fürdővendégei számára, szolgáltató épület, amelyben a fürdőhöz kapcsolódó gyógy- illetve kényeztető szolgáltatások helyezkednek el, esetleg új öltöző (téli nyitva-tartáshoz), melegkonyhás étterem célra kívánja hasznosítani.

 

2. Az épület felújítására a határozat melléklete szerint pályázatot hirdet, és a nyertes pályázó a benyújtott üzleti terv, és változási vázrajz alapján elvégzi az épület felújítását.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2006. augusztus 20.

 

3. A határozat melléklete szerinti pályázati felhívást a város honlapján, a Kisbíró hírlevélben és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Új Néplapban közzé kell tenni.

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

3. Polgármesteri Hivatal gazdálkodási osztálya

4. Polgármesteri Hivatal intézményi referense

 

 

 

Kmf.

 

 

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

 

Kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2006. július 3.

 

 

 

(:Kacsó Sándorné:)

aljegyző

 

171/2006. (VI.30.) számú önkormányzati határozat melléklete

 

Pályázati felhívás Kisújszállás Város Önkormányzata pályázatot hirdet a kisújszállási 45 hrsz-ú, Rákóczi utca 10. szám alatt található Idősek Klubja épületének felújítására és hasznosítására Az önkormányzat az épületet · apartmanház, az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő fürdővendégei számára, · szolgálatató épület, amelyben a fürdőhöz kapcsolódó gyógy- illetve kényeztető szolgáltatások helyezkednek el, esetleg új öltöző (téli nyitva-tartáshoz), · melegkonyhás étterem célra kívánja hasznosítani. A benyújtott pályázatoknak tartalmaznia kell: · A pályázó adatait · Az épülettel kapcsolatos elképzeléseit magában foglaló üzleti tervet · Az épület felújítására vonatkozó változási vázrajzot, átalakítási tervet · Előzetes költségvetés készítése a beruházásról Az Idősek Klubja épület továbbra is önkormányzati tulajdonban marad. A pályázat nyertese hosszú távú (25 év) bérleti jogot nyer az épületre. Az ingatlan felújítására befektetett összeget az ingatlan kezelője a bérleti szerződésben megfogalmazottak alapján részben vagy egészben a bérleti díjba beszámítja. A beruházás megvalósításának ellenőrzését az önkormányzat műszaki ellenőre végzi. Pályázatok beadásának határideje: 2006. augusztus 20. napja A pályázatokat a Polgármesteri Hivatal 23. szobájába kell leadni. A beérkezett pályázatokat a Képviselő-testület bírálja el. Az önkormányzat várja az érdeklődő gazdálkodó szervezetek, cégek jelentkezését. További információt az 59/520-240-es telefonszámon, Kisújszállás Város Polgármesterétől kérhetnek a tisztelt érdeklődők.
 

  

« Vissza
Vissza a főmenübe