174/2006. (VI. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: a "Kisújszállás szennyvízberuházás" II/a., II/b., és III/a. öblözetének és szenn

174/2006. (VI. 29.) számú önkormányzati határozat

a „Kisújszállás szennyvízberuházás” II/a., II/b., és III/a. öblözetének és szennyvíztisztító telepének fővállalkozási tenderdokumentációjával kapcsolatban észlelt hiányosságok okainak kivizsgálásáról

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyzőt, hogy a „Kisújszállás szennyvízberuházás” II/a., II/b., és III/a. öblözetének és szennyvíztisztító telepének fővállalkozási tenderdokumentációjával kapcsolatban észlelt hiányosságok okainak kivizsgálását végezze el és annak eredményéről a képviselő-testületet 2006. július 17. napjáig tájékoztassa.

 

2. A vizsgálat - a határozat 1. pontjában meghatározottakon kívül - még a következő kérdésekre is térjen ki, illetve adjon választ:

1.1. A Kert és a Dózsa Gy. utcán miért nem tájékoztatták a lakosságot a nyomott rendszerű szennyvízelvezetésről, illetve miért nem lehetett a nyomott rendszerű vezetéket gravitációs rendszerűre cserélni?

1.2. A Dózsa Gy. utca északi oldalán a Varga utcától az Arany J. utcáig kiépített nyomott rendszerű vezeték lehelyezése - tekintettel a vízvezeték rendszer megközelítésére - megfelel- e az építési előírásoknak, illetve szabványos-e?

1.3. Miért nem kerül sor a vállalkozási szerződés szerint az utak, útkereszteződések építés közben történő helyreállítására, különösen a Dózsa Gy. u. és Mészáros utca kereszteződésében?

 

Határidő: 2006. július 17.

Felelős: Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

  

« Vissza
Vissza a főmenübe