196/2006. (VII. 17.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási Pallagi Gyula tér átalakítási és felújítási munkáinak kivitelezé

196/2006. (VII.17.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási Pallagi Gyula tér átalakítási és felújítási munkáinak kivitelezésére irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 139/2006.(V.25.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljáráshoz elkészített ajánlati dokumentációt négy gazdálkodó szervezet vásárolta meg, amelyből kettő szervezet nyújtott be szabályszerűen ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2006. július 5. 10.00 óra). Sorrendben:

 

  • DEBMUT Zrt., 4025 Debrecen, Barna utca 15.

  • KENARKISS Építőipari Kft., 5310 Kisújszállás, Kossuth L. u. 10.

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy a DEBMUT Zrt. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

3. A képviselő-testület megállapítja, hogy a KENARKISS Építőipari Kft. által benyújtott ajánlat érvényes mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

4. Az 1.-3. pontokban foglaltak alapján a képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel mindkét ajánlatot benyújtó ajánlattevő érvényes ajánlatot nyújtott be.

 

5. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a KENARKISS Építőipari Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és a közbeszerzési ajánlati dokumentáció II. rész 37. pontjában meghatározott értékelési módszer szerint ő adta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást ajánlatában.

 

6. A képviselő-testület a beruházás megvalósításához szükséges - a jelenleg rendelkezésre álló bruttó 11.000.000.- Ft-on túl - pénzösszeget, vagyis további 3.740.000.- Ft-ot az alábbiak szerint biztosítja:

 

 

7. A képviselő-testület az 6. pontban szereplő pénzösszeg biztosításáról külön határozatban is dönt.

 

8. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, az ajánlattevő ajánlata,

valamint a közbeszerzési tárgyalásról felvett jegyzőkönyv figyelembe vételével - a nyertes ajánlattevővel

a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg. 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. DEBMUT Zrt., 4025 Debrecen, Barna utca 15.

4.KENARKISS Építőipari Kft., 5310 Kisújszállás, Kossuth L. u. 10.

5. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

6. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya 

« Vissza
Vissza a főmenübe