204/2006. (VIII. 15.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási Erdő és Téglagyár utcai útépítés kivitelezőjének kiválasztására

204/2006.(VIII. 15.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási Erdő és Téglagyár utcai útépítés kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy kettő szervezet nyújtott be szabályszerűen ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2006. augusztus 4. 10.00 óra). Sorrendben:

  • STRABAG ZRt.

  • DEBMUT Zrt.

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a STRABAG ZRt. és a DEBMUT Zrt. ajánlata érvényes, mivel az ajánlatok mindenben megfelelnek a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

  2. Az 1.-2. pontokban foglaltak alapján a képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel mindkét ajánlatot benyújtó ajánlattevő érvényes ajánlatot nyújtott be.

  3. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a STRABAG ZRt., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és a közbeszerzési ajánlati dokumentáció II. rész 37. pontjában meghatározott értékelési módszer szerint ő adta az összességében legelőnyösebb ajánlatot.

  4. A Képviselő-testület a beruházás megvalósításához szükséges pénzösszeget, vagyis a 2006. év vonatkozásában további 647.000.- Ft-ot az biztosítja.

  5. A képviselő-testület az 5. pontban szereplő pénzösszeg biztosításáról külön határozatban is dönt.

  6. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, az ajánlattevő ajánlata, valamint a közbeszerzési tárgyalásról felvett jegyzőkönyv figyelembe vételével - a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. STRABAG ZRt. és a DEBMUT Zrt

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya 

« Vissza
Vissza a főmenübe