212/2006. (VIII. 31.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Nyár út 19. szám alatti épület oktatási időszakon kívül civil házként való üze

212/2006.(VIII. 31.) számú önkormányzati határozat

a Nyár út 19. szám alatti épület oktatási időszakon kívül civil házként való üzemeltetésére

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testület megállapítja, hogy az e határozat mellékletét képező „Használatbavételi Szabályzat Civil Szervezeteknek”című dokumentum az Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola Szervezeti és működési szabályzatának mellékletét képezi.

 

 

2./ A képviselő-testület úgy dönt, hogy a Nyár út 19. szám alatti épület déli felében található helyiségek használatának lehetőségéről a Kisbíró hírlevél útján tájékoztatni kell a civil szervezeteket.

Felelős: a 2./ pont esetében Debreczeny Zoltán igazgató

Határidő: a 2./ pont esetében 2006. szeptember 4.

 

Erről értesül: 1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola

3./ Polgármesteri Hivatal intézményi referense

 

 

Kmf.

 

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

 

 

Kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2006. szeptember 4.

 

 

 

(:Kacsó Sándorné:)

aljegyző

 

A 212/2006. (VIII.31.) számú önkormányzati határozat melléklete  

Használatbavételi Szabályzat Civil Szervezeteknek

 

Kisújszállás Város Önkormányzata a 165/2006. (VI. 29.) számú önkormányzati határozata alapján az Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola (továbbiakban: Intézmény) kezelésében lévő Nyár út 19. szám alatti épületet köteles 2006. szeptember 1-jétől tanítási időn kívül a kisújszállási civil szervezetek számára biztosítani összejöveteleik megtartása céljából.

A kisújszállási civil szervezetek az alábbi szabályok alapján használhatják a Nyár út 19. szám alatti épület déli felében lévő három helyiséget és a mellékhelyiséget (továbbiakban: Helyiségek).

 

1./ Az Intézmény az épület használatáért a civil szervezetektől használati díjat nem kér.

 

2./ A Helyiséget csak azon civil szervezetek használhatják, akiket Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete pályázat útján kiválaszt és az e szabályzat 1. számú mellékletét képező megállapodást aláírják.

 

3./ A Helyiségeket a civil szervezetek tanítási időben hétköznap 15.00 óra után használhatják előzetes időpont egyeztetés alapján. A civil szervezetek a Helyiségek használatára vonatkozó igényt az Intézmény igazgatói titkárságán jelenthetik be. A Helyiségek kulcsait hétköznap 8.00 és 16.00 óra között vehetik át a civil szervezetek vezetői, vagy az általuk írásban meghatalmazott tagok, amennyiben a megjelölt időpontot másik civil szervezet nem jegyeztette elő.

 

4./ Az Intézmény igazgatói titkárságán a kulcsokkal együtt egy un. „Nyilvántartási Naplót” adnak át a civil szervezet képviselőjének, aki köteles ebbe bejegyezni a Helyiségek igénybevételének kezdő és befejező időpontját (Kulcssal történő nyitás és zárás.)

 

5./ A Helyiségeket az Intézmény kitakarítva adja át. A civil szervezetek a használat után kötelesek a Helyiségeket kitakarítani és a kulcsot a rendezvényt követő nap az Intézmény igazgatói titkárságára visszaszolgáltatni.

 

6./ A civil szervezet, illetve tagja:

- a napközben folyó oktató-nevelő munkát nem zavarhatja,

- köteles megóvni a helyiségeket és a helyiségek berendezési tárgyait és rendeltetésszerűen használni,

- tekintettel az épület iskolai jellegére, valamint az ott folyó oktató-nevelő munkára, az ezzel össze nem egyeztethető tevékenységtől tartózkodni köteles (például: politikai tevékenység, főzés, vacsora rendezése, stb.).

 

7./ Az épületben tilos dohányozni és szeszes italt fogyasztani.

 

8./ Az Intézmény a Helyiségek berendezési tárgyainak leltárát kifüggeszti a Helyiségekben egy példányban. A Helyiség berendezési tárgyainak kifüggesztett leltára e szabályzat 1. számú függelékét képezi, amelyet az Intézmény vezetője jogosult módosítani, és a módosított leltárt haladéktalanul kifüggeszteni.

 

9./ Mindegyik az épületet használó civil szervezet jogosult egy zárható szekrényre, amelynek a kulcsát a szerződéskötéskor vehetik át.

 

10./ Az 1. számú mellékelt szerinti megállapodás megkötésére az Intézmény igazgatója, igazgató helyettese jogosult.

  

1. számú mellékelt

Iktatószám:

 

 

Megállapodás

 

, amely létrejött az Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola között (5310 Kisújszállás, Arany J. u. 1/a., képviselője: ............................) a továbbiakban: Intézmény és a …………………………………… megnevezésű (székhelye: …………………., képviselője: …………………………, ha van: adószám ,bankszámlaszám, bírósági bejegyzés száma) civil szervezet, továbbiakban: Használó között az alábbi feltételekkel:

 

1./ E szerződés tárgya az Intézmény Kisújszállás, Nyár út 19. szám alatti épületének déli felében lévő három helyisége és a mellékhelyiség, amelyet Kisújszállás Város Önkormányzata a 165/2006. (VI. 29.) számú önkormányzati határozata alapján tanítási időn kívül az Intézmény köteles a városi civil szervezetek összejövetelei céljára biztosítani.

 

2./ A helyiség használatát a Intézmény „Használatbavételi Szabályzat Civil Szervezeteknek” című szabályzatában szabályozta. Használó nyilatkozik, hogy az előző mondatban megjelölt szabályzatot megismerte, és az abban foglaltakat betartja.

 

3./ Amennyiben a Használó nem tartja be a 2./ pontban foglaltakat e megállapodást az Intézmény azonnali hatállyal felmondhatja.

 

4./ A Felek e megállapodást 60 napos határidővel felmondhatják.

 

5./ Használó az Intézmény 1./ pont szerinti helyiségeiben és a 2./ pontban megjelölt szabályzat 1. számú függelékében szereplő tárgyakban, eszközökben okozott kárért a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint felelősséget vállal.

 

6./ A Felek az e szerződésből eredő vitáikat megkísérlik megegyezés útján rendezni. Amennyiben ez nem vezet eredményre, a Felek a Karcagi Bíróság. illetékességét kötik ki.

 

7./ Felek a megállapodást elolvasás után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, helybenhagyólag aláírják.

 

 

Kisújszállás, ………………………………………

 

 

 

………………………. …………………………..

Intézmény Használó

  

 

   

« Vissza
Vissza a főmenübe