213/2006. (VIII. 31.) önkormányzati határozat
Tárgy: épülethasználati pályázat kiírására a városban működő társadalmi szervezetek rés

213/2006.(VIII. 31.) számú önkormányzati határozat

épülethasználati pályázat kiírására a városban működő társadalmi szervezetek részére 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a 165/2006. (VI. 29.) számú önkormányzati határozat 2./ pontja alapján a mellékelt pályázati felhívást teszi közzé az Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola kezelésében lévő Nyár út 19. szám alatti épület - tanítási időszakon kívüli - társadalmi szervezetek általi, határozatlan idejű használatára.

 

2./ A képviselő testület megbízza a polgármestert a melléklet szerinti pályázati felhívás közzétételével, a Polgármesteri Hivatal nyilvántartásában szereplő társadalmi szervezetek kiértesítésével és a beérkezett pályázatok döntésre történő előkészítésével.

Határidő: 2006. szeptemberi testületi ülés

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

 

Erről értesül: 1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola

3./ Polgármesteri Hivatal intézményi referense

 

Kmf.

 

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

 

 

Kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2006. szeptember 4.

 

 

 

(:Kacsó Sándorné:)

aljegyző  

A 213/2006. (VIII.31.) számú önkormányzati határozat melléklete

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

SZÉKHÁZZAL NEM RENDELEKZŐ TÁRSADALMI SZERVEZETEK RÉSZÉRE

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzata 213/2006. (VIII. 31.) számú határozata alapján pályázatot ír ki az Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola kezelésében lévő Nyár út 19. szám alatti épület - tanítási időszakon kívüli - társadalmi szervezetek általi, határozatlan idejű ingyenes használatára.

 

A használat tartalma: az Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola „Használatbavételi Szabályzat Civil Szervezeteknek” című szabályzatában megtalálható, ami letölthető a www.kisujszallas.hu <http://www.kisujszallas.hu> honlapról, vagy beszerezhető a Városháza portáján.

 

Pályázhatnak: székházzal nem rendelkező társadalmi szervezetek

 

Pályázat benyújtásának határideje: 2006. szeptember 21. csütörtök 10.00 óra

 

Pályázat feltételei: a pályázatot írásban kell benyújtani, meg kell jelölni a társadalmi szervezet legfontosabb adatait (tagdíjfizetés alapján nyilvántartott taglétszám, székhely, vezető/képviselő neve, levélcím, a szervezet: bejegyzés száma, adószám, bankszámlaszám), meg kell indokolni hogy miért kérik az épülethasználati lehetőséget, és milyen tevékenységre, milyen gyakorisággal kívánják igénybe venni.

 

Kizáró ok: amennyiben a társadalmi szervezet rendelkezik székházzal (tulajdonában van, bérli, ingyenesen használja), egy társadalmi szervezet csak egy pályázatot nyújthat be (a szervezeten belüli csoportosulások, szervezetek külön nem pályázhatnak), politikai tevékenységet folytató társadalmi szervezetek, pártok.

 

 

A pályázatokról a képviselő-testület a 2006. szeptember 28-ai ülésén dönt.

Palágyi Gábor

polgármester

 

  

« Vissza
Vissza a főmenübe