214/2006. (VIII. 31.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Arany János Általános Iskola alapító okiratának módosításáról

214/2006.(VIII. 31.) számú önkormányzati határozat

az Arany János Általános Iskola alapító okiratának módosításáról

 

1.) Kisújszállás Város Önkormányzata a fenntartásában működő Arany János Általános Iskola alapító okiratát - az önkormányzat nevelési-oktatási intézményeiben a 2006/2007. tanévben indítható gyermek- és tanulócsoportok, valamint pedagógus- és nem pedagógus álláshelyek számának meghatározásáról szóló 137/2006. (V. 25.) sz. önkormányzati határozat 6/b pontja alapján - az alábbiak szerint módosítja:

 

a) Az alapító okirat II. Székhely, telephely, működési körzet c. részének 2. pontjából törlésre kerül a következő szövegrész: „3. Béla király úti iskola, Kisújszállás, Vásár u. 8.”, ezzel együtt a II/2. ponton belül a sorszámozás értelemszerűen változik.

 

b) Az alapító okirat X. A feladatellátást szolgáló vagyon c. részének felsorolásából törlésre kerül a következő szövegrész: „d. Béla király u. iskola, Kisújszállás, Vásár u. 8. Hrsz.: 3011.”, ezzel együtt a X. részben a felsorolás betűjelzése értelemszerűen változik.

 

2.) Az önkormányzat nyilatkozik arról, hogy az intézményi telephelyekben történt változásokról szóló döntéséhez a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. tv. 88. § (6) bekezdése alapján beszerezte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szakvéleményét, valamint független szakértői véleményt arról, hogy az 1. pontban szereplő változtatás biztosítja az adott, intézményi közoktatási szolgáltatások megfelelő színvonalon történő további ellátását.

 

3.) Az 1. pontban szereplő változás miatt felül kell vizsgálni az intézmény pedagógiai programját, szervezeti és működési szabályzatát, házirendjét, és szükség esetén értelemszerűen módosítani kell azokat.

Felelős: Barta Jenőné igazgató

Határidő: 2006. október 31.

 

Erről értesül:

1. Arany János Általános Iskola, Kisújszállás

2. KÖSZIR, Kisújszállás

3. Közoktatási Információs Rendszer, Győr (az alapító okiratot egységes szerkezetben kell megküldeni részükre)

4. Polgármesteri Hivatal intézményi referensei

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe