232/2006. (VIII. 31.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás Város II/a., II/b., III/a. szennyvízöblözeteiben a szennyvízcsato

232/2006.(VIII. 31.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás Város II/a., II/b., III/a. szennyvízöblözeteiben a szennyvízcsatorna-hálózat megvalósítására és a szennyvíztisztítótelep rekonstrukciójára irányuló beruházás műszaki ellenőri feladatainak ellátása tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel érkezett egy érvénytelen és hat érvényes ajánlat, amelyek mindenben megfelelnek az ajánlattételi felhívásban, a dokumentációban és a jogszabályokban meghatározott követelményeknek.

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy az eljárás nyertes ajánlattevője az OVIBER Kft., mivel érvényes ajánlata mindenben megfelel az ajánlattételi felhívásban, a dokumentációban és a jogszabályokban meghatározott követelményeknek és ő adta meg ajánlatában a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

 

3. A képviselő-testület megállapítja, hogy a GRESS-ING Mérnökiroda ajánlata a Kbt 88. § (1) bekezdés g) pontja alapján érvénytelen, mivel ajánlata a Bírálóbizottság szakvélaményében foglalt indokok alapján kirívóan alacsony ellenszolgáltatást tartalmaz.

 

4. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az OVIBER Kft-vel a megbízási szerződést kösse meg.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2006. 09.11.

 

Erről értesül:

1. Kisújszállás Város Polgármestere

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Valamennyi ajánlattevő

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe