243/2006. (IX. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: Kisújszállás, Széchenyi u. 21. szám alatti ingatlan értékesítéséről
 

 

243/2006 (IX.28.) számú önkormányzati határozat

Kisújszállás, Széchenyi u. 21. szám alatti ingatlan értékesítéséről 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1. A Kisújszállás, Széchenyi u. 21. szám alatti 2629 hrsz-ú 825 m2 nagyságú „lakóház, udvar, gazdasági épület” megjelölésű ingatlanból tulajdonát képező 14/30-ad részt bruttó 7.553.000,- Ft kikiáltási áron, bruttó 7.553.000,- Ft minimális vételáron nyilvános árverés útján értékesíti.

2. A képviselő-testület az ingatlanértékesítésével kapcsolatos pályázat kiírásával - a határozat mellékletét képező pályázati felhívás alapján - a Polgármesteri Hivatalt bízza meg.

3. A képviselő-testület a vételár megfizetésére részletfizetési kedvezményt nem ad, így a pályázat feltételeként - árverési biztosítékként - befizetett a bruttó vételár 20%-án túl a vételárból fennmaradó összeget a pályázat nyertesének egyösszegben meg kell fizetni az adásvételi szerződésben meghatározott határidőre Kisújszállás Város Önkormányzata részére.

4. A képviselő-testület az adásvételi szerződés aláírásával meghatalmazza a polgármestert.

Felelős: Polgármester

Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal gazdálkodási osztálya

4. Polgármeseri Hivatal pénzügyi osztálya

 

 

 

Kmf.

 

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

Kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2006. október 3.

 

 

 

(:Kacsó Sándorné:)

aljegyző

 

A 244/2006. (IX.28.) számú önkormányzati határozat melléklete

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Kisújszállás Város Önkormányzata nyilvános árverésen értékesíti:

 

Kisújszállás, Széchenyi u. 21. szám alatti 2629 hrsz-ú 825 m2 nagyságú

„lakóház, udvar, gazdasági épület” megjelölésű ingatlan 14/30-ad részarányát

 

Az ingatlan szabálytalan telekalakú, szilárd, aszfalt burkolatú (4-es számú főút) útról megközelíthető. Közmű bekötések: villany, ivóvíz, földgáz és szennyvízcsonk az udvaron belül.

 

Kisújszállás, Széchenyi u. 21. szám alatti (14/30-ad része) ingatlan kikiáltási ára …………………..- Ft + ……………………..- Ft (ÁFA), összesen: ……………………………...- Ft, azaz forint.

 

Árverési biztosíték: a bruttó kikiáltási ár 20 %-a. A nyertes licitáló esetében az árverési előleg foglalóvá alakul át. A nyertes pályázó a vételár fennmaradó részét egyösszegben köteles megfizetni Eladó részére az adásvételi szerződésben meghatározott határidőre.

 

Az árverésen érvényesen licitálni azok jogosultak, akiknek az önkormányzat felé adó, adók módjára behajtható köztartozásuk, egyéb tartozásuk (pld. bérleti díj) nincs.

 

Az árverésre a jelentkezést írásban kell benyújtani 2006. ………….óráig a Polgármesteri Hivatal Gazdálkodási Osztályának címezve (5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1.) vagy személyesen leadni a Városháza I. emelet 23-as szobájában. A jelentkezéshez szükséges formanyomtatványokat ugyanitt lehet beszerezni.

 

A pályázatokkal kapcsolatos további információ munkaidőben Rácz Szilviától kérhető az 59/520-241 és az 59/520-250 telefonszámokon.

 

Az árverésen csak azok a pályázók vehetnek részt, akik a fenti határidőig írásban benyújtották az árverési jelentkezési lapot és becsatolták a 2. számú mellékletben szereplő nyilatkozatokat, igazolásokat, valamint befizették az árverési előleget.

 

Az árverési licit lebonyolítására 2006. ……………….. órakor kerül sor.

Helye: Városháza I. emelet 23. szoba.

  

« Vissza
Vissza a főmenübe