249/2006. (IX. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási Nagykun-klub felújítási munkáinak kivitelezése tárgyú közbeszerz
 

249/2006 (IX.28.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási Nagykun-klub felújítási munkáinak kivitelezése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy két szervezet nyújtott be szabályszerűen ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2006. szeptember 21. 15.00 óra).

  • NÉPSZER Kft.

  • KENARKISS Kft.

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy a NÉPSZER Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

3. A képviselő-testület megállapítja, hogy a KENARKISS Kft. ajánlata érvénytelen, mivel az ajánlat nem felel meg az ajánlattételi felhívásban, a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek a döntési javaslatban meghatározott indokok alapján.

 

4. Az 1.-3. pontokban foglaltak alapján a képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes.

 

5. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a NÉPSZER Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és a közbeszerzési ajánlati dokumentációban meghatározott értékelési módszer szerint ő adta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

 

6. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, és az ajánlattevő ajánlata alapján a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg. 

Erről értesül:

1.Kisújszállás Város Polgármestere

2.Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

5. valamennyi ajánlattevő

 
« Vissza
Vissza a főmenübe