250/2006. (IX. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási Nagykun-klub felújítási munkáival összefüggő hitelfelvétel tárgy
 

Kiegészítette a 363/2006. (XII.14.) számú önkormányzati határozat.

 

250/2006 (IX.28.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási Nagykun-klub felújítási munkáival összefüggő hitelfelvétel tárgyban meghirdetett nyílt közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárásban egy hitelintézet nyújtott be szabályszerűen ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2006. szeptember 18. 10.00 óra).

  • Ajánlattevő neve és székhelye: OTP és Kereskedelmi Bank Nyrt., 1051 Budapest, Nádor u. 16.

 

2.A képviselő-testület megállapítja, hogy az OTP és Kereskedelmi Bank Nyrt. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlati felhívásban és a közbeszerzési eljárási dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

3. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője az OTP és Kereskedelmi Bank Nyrt., mivel az eljárásban kizárólag ő nyújtott be érvényes ajánlatot.

 

4. A képviselő-testület megállapítja, hogy az ajánlatba becsatolt - 2006. október 9-én aláírásra kerülő - szerződéstervezet 6. pontjában meghatározott törlesztési ütemezés szerint az önkormányzat 2009. szeptember 5-étől (a türelmi idő lejártától) 2026. szeptember 9.-ig negyedévenként 289.855.- Ft törlesztő-részlet megfizetésére köteles.

 

5. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési szerződést kösse meg. 

Erről értesül:

1.Kisújszállás Város Polgármestere

2.Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

5. nyertes ajánlattevő

 
« Vissza
Vissza a főmenübe