284/2006. (X. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kurucz utcai útépítés megvalósítása határidejének módosításáról

284/2006 (X.26.) számú önkormányzati határozat

a Kurucz utcai útépítés megvalósítása határidejének módosításáról

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Kisújszállás Város Önkormányzata és a DEBMUT Zrt. között 5409-7/2005. számon 2005. december 19-én létrejött és 2006. június 30-án módosított a Kisújszállás városi Kurucz utcai útépítés tárgyú vállalkozási szerződést az alábbiak szerint módosítják:

 

A szerződés 2. pontja tekintetében:

 

„A szerződés teljesítésének határideje: 2007. év augusztus hó 31. napja.”

 

A képviselő-testülete felkéri a polgármestert, hogy a jelen határozat 1. pontja szerint módosított útépítési szerződést írja alá és gondoskodjon a Közbeszerzések Tanácsának közbeszerzési hirdetmény útján történő megfelelő értesítéséről.

 

A képviselő-testület a 2. pontban meghatározott hirdetmény Közbeszerzési Értesítőben történő közzétételéhez szükséges fedezetet biztosítja. 

4. A képviselő-testület úgy dönt, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Tanács által megítélt 2.139.000,- Ft összegű, területi kiegyenlítést szolgáló fejlesztési célú (TEKI) támogatásra változatlan formában igényt tart, ezért határidőmódosítási kérelemmel fordul a Megyei Területfejlesztési Tanács elnöke felé, amelyben kéri, hogy a Kurucz utcai útépítés tárgyában megkötött támogatási szerződésben szereplő végső befejezési határidő 2007. augusztus 31-re módosuljon.

 

5. A képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Megyei Területfejlesztési Tanács elnöke felé a határidőmódosítási kérelmet benyújtsa.

Felelős: Kecze István polgármester

Határidő: 2006. november 05.  

Erről értesül:

Kecze István polgármester

Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe