295/2006. (X. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási II/a., II/b. és III/a. szennyvízöblözeteket, valamint a szennyví
 

295/2006 (X.26.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási II/a., II/b. és III/a. szennyvízöblözeteket, valamint a szennyvíttisztítótelepet érintő beruházással összefüggő hitel felvétel tárgyban meghirdetett nyílt közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárásban három hitelintézet nyújtott be szabályszerűen ajánlatot az ajánlati felhívásban megadott határidőre (2006. október 4. 10.00 óra).

  • OTP és Kereskedelmi Bank Nyrt., 1051 Budapest, Nádor u. 16.

  • HVB Bank Hungary Zrt., 1057 Budapest, Szabadság tér 5-6.

  • CIB Bank Zrt., 1027 Budapest, Medve u. 4-14.

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy valamennyi Ajánlattevő által benyújtott ajánlat érvényes, mivel azok mindenben megfelelnek a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlati felhívásban és a közbeszerzési eljárási dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

3. A képviselő-testület megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a CIB Bank Zrt., mivel ajánlata érvényes és az ajánlati felhívás IV.2.1.) pontjában meghatározott bírálati szempontoknak megfelelően, az ajánlati felhívás VI.3.8.2) pontjában és közbeszerzési eljárási dokumentáció A/2. részének 28. pontjában meghatározott értékelési módszer szerint az eljárásban ő adta be az összességében legelőnyösebb.

4. A képviselő-testület megállapítja, hogy az ajánlatba becsatolt - 2006. november 15-én aláírásra kerülő - szerződéstervezet 6. pontjában meghatározott törlesztési ütemezés szerint az önkormányzat a türelmi idő lejárta után 2010 február 5-étől (első törlesztőrészlet esedékessége) 2026. november 5-ig negyedévenként - az utolsó törlesztőrészlet kivételével - 4.970.588.- Ft törlesztő-részlet megfizetésére köteles.

5. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a nyertes ajánlattevővel a hitelszerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Valamennyi ajánlattevő

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe