310/2006. (XI. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Önkormányzati Társulás az Észak-Alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért T

310/2006.(XI. 30.) számú önkormányzati határozat

az Önkormányzati Társulás az Észak-Alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Társulási Tanács megkereséséről  

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Önkormányzati Társulás az Észak-Alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Társulási Tanácsa 13/2006. (X:30.) számú TT határozatában megfogalmazott kérését megismerte, korábbi álláspontját felülvizsgálta és a következők döntést hozta:

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tiszteletben tartja a Társulási Tanács jogait a projekt megvalósításáért érzett aggodalmát.

 

2. A képviselő-testület meggyőződése, hogy a projekt megvalósításának egyik fontos feltétele a társult önkormányzatokból álló társulás, mint kedvezményezett munkájának összehangolt, korrekt végzése, melyben meghatározó szerepe van ugyan az elnök személyének, azonban a projekt megvalósításhoz a már kialakított munkaszervezet és a beruházás egyéb résztvevői, a közreműködő szervezet koordinálása, a kiadott kézikönyv, az európai uniós normák és a hatályos jogszabályok együttesen elegendő biztosítékot nyújtanak.

 

3. A képviselő-testület - a határozat 2. pontjában megfogalmazottak alapján - az Önkormányzati Társulás az Észak-Alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Társulási Tanácsába megbízott települési képviselő megválasztásáról szóló 268/2006. (X.12.) számú önkormányzati határozatát nem módosítja.

  

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Önkormányzati Társulás az Észak-Alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Társulási Tanácsa

3. Nagy István települési képviselő

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe