354/2006. (XII. 14.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás Város II/a., II/b., III/a. szennyvízöblözeteiben a szennyvízcsato

354/2006. (XII.14.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás Város II/a., II/b., III/a. szennyvízöblözeteiben a szennyvízcsatorna-hálózat megvalósítása és a szennyvíztisztítótelep rekonstrukciója tárgyú közbeszerzési eljárás ismételt megindítására 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megállapítja, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárás a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 92. § g. pontja alapján eredménytelen.

 

2. A képviselő-testület elhatározza, hogy a tárgy szerinti beruházás megvalósítása érdekében új közbeszerzési eljárást indít.

 

3. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az új közbeszerzési eljárás megfelelő előkészítéséről gondoskodjon, és a közbeszerzési ajánlati felhívást 2007. január 12-ig terjessze a Képviselő-testület elé.

 

4. A képviselő-testület a tárgy szerinti közbeszerzési eljárás előkészítése, illetve a beérkezett ajánlatok elbírálása, írásbeli szakvélemény és döntési javaslat készítése érdekében a Kbt. 8. § (3) bekezdése alapján eseti bíráló bizottságot hoz létre. A bíráló bizottság feladatainak ellátására az alábbi személyeket kérje fel az önkormányzat:

o Dr. Stiegler Erzsébet hivatalos közbeszerzési tanácsadó,

o A beruházás műszaki ellenőre,

o Dr. Kui Gábor közbeszerzési referens.

 

5. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a közbeszerzési eljárás eredményessége érdekében - a címzett támogatás terhére - a 4. pontban meghatározott személyeken túl további szakértőket kérjen fel a Bíráló Bizottság tagjának.

 

6. A képviselő-testület kéri, hogy az új közbeszerzési eljárás előkészítése során a jelen pontban ismertetett műszaki megoldás megvalósíthatósága szakemberek által kerüljön megvizsgálásra:

 

A szennyvíztelepen képződött iszap felhasználási útvonala ne a városi szeméttelepre vezessen, hanem egy meglévő szabadalom alapján, három hónapig tartó érleléssel, szagtalan, mindenféle káros anyag kibocsátásától mentes eljárás folytán kerüljön értékesítésre, csomagolt formában. A fenti eljárás alapján az iszap kis befektetési igénnyel eladható lesz.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya (4 példányban)

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe