375/2006. (XII. 20.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás, Pillangó u. 13. szám alatti ingatlan bérbevételéről

375/2006. (XII.20.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás, Pillangó u. 13. szám alatti ingatlan bérbevételéről

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Magyar Állam tulajdonában lévő, a Közép-Tisza-Vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság kezelésében lévő kisújszállási 63 hrsz-ú, Kisújszállás, Pillangó u. 13. szám alatti ingatlan bérbevételéről a következők szerint dönt:

 

1. A képviselő-testület a fenti ingatlant sportcélra, 2007. január 1. napjától 2017. december 31. napjáig az ingatlan kezelőjétől bérbe veszi.

 

2. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére a következők szerint. Az ingatlan bérleti díja bruttó 50.000 Ft/hó, a bérleti díj legfeljebb az infláció mértékével emelkedhet, a felmondási idő 2 hónap időtartamban legyen meghatározva, továbbá a bérleti szerződésben ki kell kötni, hogy az önkormányzat a bérleményt használatra tovább adhatja sportszervezeteknek.

Felelős: Kecze István polgármester

Határidő: 2007. január 30.

 

3. Az ingatlan bérleti, átalakítási és működési költségeit a helyi sporttevékenység támogatásáról szóló önkormányzati rendeletben meghatározott éves sportalapból kell biztosítani.

 

4. A képviselő-testület kéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy a helyi sporttevékenység támogatásáról szóló önkormányzati rendelet módosítását készítse elő.

Felelős: Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2007. január 30.

  

Erről értesülnek:

1. Kecze István polgármester

2. Szabó Lajos bizottsági elnök

3. Polgármesteri Hivatal szervezési osztálya

4. Polgármesteri Hivatal intézményi referensei 

« Vissza
Vissza a főmenübe