3/2007. (I. 18.) önkormányzati határozat
Tárgy: gyermekétkeztetési pályázat benyújtásáról
 

3/2007. (I.18.) számú önkormányzati határozat

gyermekétkeztetési pályázat benyújtásáról

 

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Gyermekétkeztetési Alapítvány által kiírt Mindenki Ebédel 2007 című pályázati kiíráshoz csatlakozik, 15 gyermek ellátásra pályázatot nyújt be.

 

 

2./ Kisújszállás Város Önkormányzata (továbbiakban: önkormányzat) vállalja, hogy a 2007. évre vonatkozó 10% önrészt - a rendkívüli gyermekvédelmi támogatás terhére - 2007. március 20. napjáig a Gyermekétkeztetési Alapítvány (továbbiakban: alapítvány) számlájára átutalja, amely 15 gyermek esetén 75.000 Ft önerőt jelent.

 

 

3./ Az önkormányzat vállalja, hogy Kisújszállás város iskolai és óvodai pedagógusai által megnevezett - - legrászorultabb - gyermekek számára juttatják az alapítványi ennivalót.

 

 

4./ Az önkormányzat vállalja, hogy a programot finanszírozó cégek alapítvány által közölt listáját a Kisbíróban havonta közzéteszi, és a lapból egy támpéldányt eljuttat az alapítványhoz.

 

 

5./ Az önkormányzat felkéri a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ vezetőjét azon személy kijelölésére, aki az alapítvány által - alkalmanként - előre jelzett időpontban, egy éven keresztül, havonta egyszer kiszállított élelmiszert szállítólevélen átveszi, az átvételi ív aláírása ellenében szombaton és vasárnap, illetve az oktatási szünetek előtti napon a jogosultaknak az élelmiszer átadja, az átvételi ívet megőrzi a szállító legközelebbi érkezéséig, az átvételi ívet a szállítónak átadja.

Határidő: 2007. január 22., illetve folyamatos

Felelős: Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ Vezetője

 

6./ A képviselő testület felkéri Kisújszállás város nevelési - oktatási intézményeinek vezetőit, a kedvezményezett gyermekek kiválasztására, a kiválasztott gyermekekről kitöltött adatlapok alapítványhoz való eljuttatására, a kiválasztott gyermekek nevét az 5./ pontban kijelölt személlyel tudatják, valamint ellenőrzik hogy a megsegített családok valóban gyermekeiket látják - e el az alapítványi ennivalóval, és amennyiben visszaélést tapasztalnak más gyermeket választanak helyette.

Határidő: 2007. január 22., illetve folyamatos

Felelős: nevelési-oktatási intézmények vezetői

 

7./ A képviselő - testület felhatalmazza a Kecze István polgármestert a pályázat benyújtásához szükséges nyilatkozatok megtételére és a határozat 1. számú mellékletét képező megállapodás aláírására.

Felelős: Kecze István polgármester

Határidő: 2007. január 22.

 

8./ A képviselő-testület kéri, hogy a „Mindenki Ebédel" program megvalósulásáról szóló beszámoló kerüljön a képviselő-testület elé.

Határidő: 2007. október 30-ai soron következő képviselő-testületi ülés

Felelős: Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

 

2/2

 

 

Erről értesül:

1. Kecze István Polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. oktatási - nevelési intézmények vezetői

4. Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ

5. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

6. Polgármesteri Hivatal igazgatási osztálya

 

A határozat melléklete a kézi nyilvántartásban található.

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe