8/2007. (I. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. ingatlan-fenntartási tevékenységéről
 

8/2007. (I.30.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. ingatlan-fenntartási tevékenységéről

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. 2006. évi ingatlan-fenntartási tevékenységének végrehajtásáról, valamint a 2007. évi ingatlan-fenntartási tevékenység előirányzatáról szóló előterjesztést megtárgyalta és arról a következő döntést hozza:

 

1. A képviselő-testület 2007. évben az ingatlan-fenntartásra tervezett bevételek főösszegét 29.058.568 forintban határozza meg, ebből a bérletállomány üzemeltetésére 6.040.752.- forintot állapít meg.

A tervezett bevételek és az üzemeltetésre megállapított összeg különbözetét, 23.017.816 forintot (továbbiakban: lakóház keret) a bérletállomány karbantartására, részleges felújítására és új lakás építésére kell fordítani.

 

2. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert és az által felkért szakembereket, hogy a lakóház keret felhasználását rangsorolják. A karbantartási, részleges felújítási és építési munkákat a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. végezze el.

 

3. A képviselő-testület a lakóépületeinek elidegenítéséből származó bevételből a 2007. évi felújítási munkákra összeget nem biztosít.

 

4. A képviselő-testület felkéri a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft-t, hogy a bérlet és vízdíjhátralékok behajtása érdekében folytassa eddigi tevékenységét.

Az intézkedések hatására - a 2006. december 31-ei állapotnak megfelelően - a hátralék behajtásának összegével a lakóház keret összege emelhető.”

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

5. Polgármesteri Hivatal gazdálkodási osztálya

7. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya 

« Vissza
Vissza a főmenübe