48/2007. (II. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a közoktatási intézmények rendezvényeire szóló meghívásos pályázatok elbírálásár

48/2007. (II. 27.) számú önkormányzati határozat

a közoktatási intézmények rendezvényeire szóló meghívásos pályázatok elbírálására

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzata a szüreti rendezvényekre (felvonulás, bál és/vagy borünnep) és a közoktatási intézmények rendezvényeire szóló meghívásos pályázat kiírásáról szóló 12/2007.(I.30.) számú önkormányzat határozat 2./ pontja szerinti kiírásra benyújtott intézményi pályázatokat a következő táblázatban megjelölt összegekkel támogatja:

 

Pályázat száma:
Rendezvény neve:
Rendező:
Támogatás (Ft.)
2232-2/2007.
Móricz-nap
Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium
46.000,-
2232-3/2007.
Arany-nap
Arany János Általános Iskola
166.000,-
2232-4/2007.
Kossuth-toborzó 2007.
Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon
65.000,-
2232-5/2007.
Az Alapfokú Művészetoktatási Intézmény (Zeneiskola) 40 éves fennállásának megünneplése
Alapfokú Művészetoktatási Intézménye
62.000,-
2232-6/2007.
A művészetoktatás napja
Alapfokú Művészetoktatási Intézménye
61.000,-
Összesen:
400.000,- Ft
 

2./ Az önkormányzat megbízza a polgármestert a határozati javaslat 1. sz. mellékletét képező megállapodások kipontozott részeinek e határozat tartalma szerinti kiegészítésével, és az 1./ pont táblázatában megjelölt támogatott szervekkel kötendő megállapodások aláírásával.

Felelős: Kecze István polgármester

Határidő: 2007. március 1.

 

 

A határozatról értesülnek:

1. Kecze István polgármester

2. Gönczi Károly bizottsági elnök

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4. Polgármesteri Hivatal intézményi referensei

5. Érintett intézmények

 

A 48/2007. (II. 27.) számú önkormányzati határozat 1. számú melléklete

 

Iktatószám: 2232-…………./2007.

 

MEGÁLLAPODÁS 

mely létrejött egyrészről Kisújszállás Város Önkormányzata - Kisújszállás, Szabadság tér 1. (képviselője: Kecze István polgármester) mint Támogató (továbbiakban: Támogató), másrészről a ……………………- Kisújszállás, …………………., (képviselője: ……………………….) mint Támogatott (továbbiakban Támogatott) között a mai napon az alábbi feltételekkel:

 

 

1./ Támogató a 2007. évi költségvetésről szóló …./2007. (II.28.) önkormányzati rendelet …... cím …. alcím ……... pontjában lévő keret terhére az önkormányzat 2007. évi rendezvénytervéről szóló …../2007. (II. 27.) számú önkormányzati határozat 2. számú táblázatának utolsó „Közoktatási intézmények rendezvényeinek 2007. évi támogatása - meghívásos pályázat” című sora alapján …………….-Ft, azaz ………………… forint, vissza nem térítendő támogatást nyújt …………………….. részére ………………………………… rendezvényhez (a rendezvény várható időpontja:………………….).

 

 

2./ Az 1./ pontban megjelölt összeget a Támogatott a következő időpontban:

 

2007. ……………………… ……………

 

kéri a……………………………………………… sz. számlára átutalni.

 

 

3./ Támogatott az 1./ pontban szereplő időpontban veheti igénybe a támogatást amelyről 2007. december 31-ig számadást kell készítenie. A számadásnak tartalmaznia kell egy kimutatást, melyek a következő adatokat tartalmazzák: a számlák keltét, számát, kifizetés módját és időpontját, a kiadási pénztárbizonylat sorszámát, a számla tartalmát és összegét. A számadás során Támogatott képviselőjének a felhasználást igazoló eredeti számlákon fel kell tüntetnie a kifizetés forrását, célját, az analitikus nyilvántartásba vétel hivatkozási számát és a következő szöveget: ”felhasználva az önkormányzat 2007. évi támogatásából”, és ezt az aláírásra jogosult aláírásával igazolnia kell. Az így záradékolt eredeti számlákat a kimutatással együtt a Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztályán kell bemutatni. A pénzügyi osztály munkatársa egyezteti a számlákat a kimutatással, továbbá alaki és tartalmi szempontból ellenőrzi a következő szempontok szerint: a számviteli és a személyi jövedelemadóról szóló törvénynek megfelel-e, a támogatási megállapodásban foglaltaknak megfelel-e, és a támogatott költségvetésével összhangban van-e. Az ellenőrzés megtörténtét a pénzügyi osztály munkatársa a számlákon aláírásával, dátumozással, és a Polgármesteri Hivatal bélyegzőjével igazolja. Az ellenőrzést követően a számlák visszakerülnek a támogatotthoz, és a továbbiakban a kimutatás képezi a támogatás kifizetési alapbizonylatát.

 

 

4./ Támogatott vállalja, illetve tudomásul veszi, hogy:

  • Támogató, illetőleg szakbizottsága vagy az általuk megbízott személy jogosult a támogatás felhasználásának, illetőleg e megállapodásban foglalt feltételek megvalósulásának ellenőrzésére

  • Támogató által biztosított támogatásból TB-bírság, késedelmi pótlék, egyéb büntetés, köztartozás nem finanszírozható

  • a Támogató által biztosított támogatás felhasználása során minden esetben betartja a takarékos, tervszerű gazdálkodás elvét

  • a Támogató által biztosított támogatást elkülönítetten kezeli, annak felhasználásáról ellenőrizhető nyilvántartást vezet

 

- 2 -

 

  • valamennyi, kifizetéshez kapcsolódó alapokmányt a számviteli törvény előírásainak megfelelően vezet és kezel

  • haladéktalanul, írásban értesíti Támogató képviselőjét a támogatás felhasználását érintő, annak megvalósítását befolyásoló, illetve a jelen megállapodás módosítását igénylő körülményekről

 

5./ Támogatott a támogatást elfogadja, vállalja annak cél szerinti felhasználását, illetve a megállapodásban foglaltak teljesítését. Tudomásul veszi, hogy a 1./ pontban foglalt támogatási céltól eltérő felhasználás esetén köteles a támogatást a Támogató részére visszafizetni. Az esetleges visszafizetési kötelezettségről, annak módjáról és határidejéről Támogató írásban értesíti Támogatottat. Amennyiben Támogatott a támogatás felhasználásáról a 3./ pontban foglaltak szerint nem számol el, a Támogató a következő évben hasonló célból nem nyújt számára támogatást.

 

6./ Támogatott vállalja, hogy ha a támogatás felhasználása ellehetetlenül (a szervezet megszűnik, átalakul, vagy a támogatott célt a szervezet elveti) azt a tudomására jutását követően azonnal, de legkésőbb 8 napon belül jelzi Támogató felé.

 

7./ Támogatott tartozásaiért, fedezet nélküli kötelezettségvállalásaiért a törvényes keretek között felel, azokért felelősséget, kezességet Támogató nem vállal.

 

8./ Megállapodó felek bármelyike írásban kezdeményezheti jelen megállapodás, illetve mellékletei közös megegyezéssel történő módosítását.

 

9./ Felek a megállapodást elolvasás után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, helyben hagyólag aláírják.  

 

Kisújszállás, 2007……………………………

 

 

 

 

 

 

…………………………………. ……………………………………..

Támogató Támogatott képviselője

 

 

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe