83/2007. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: az önkormányzat intézményeiben folyó HEFOP-projektekről szóló tájékoztató elfoga
 

83/2007.(III.27.) számú önkormányzati határozat

az önkormányzat intézményeiben folyó HEFOP-projektekről szóló tájékoztató elfogadásáról

 

 

1.) Kisújszállás Város Önkormányzata elfogadja az önkormányzat intézményeiben - a Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégiumban, az Arany János Általános Iskolában, a Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthonban, valamint a Városi Óvodai Intézményben - folyó HEFOP-projektekről szóló tájékoztatót, melynek kapcsán elismeri az e projektekben dolgozó pedagógusok innovatív munkáját.

 

 

2.) Az önkormányzat elismeri és megköszöni a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kádas György Általános Iskola, Óvoda, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon pályázati munkáját is, mellyel a városunkban élő sajátos nevelési igényű gyermekek befogadását és elfogadását segítik elő önkormányzati közoktatási intézményekkel történő konzorciumi együttműködésben.

 

 

3.) Önkormányzatunk külön is kiemeli a 2007. március 31-én záruló Észak-alföldi Térségi Iskola- és Óvodafejlesztő Központ (TIOK) projektet, melyben a kompetencia alapú nevelés-oktatás programcsomagjainak tesztelésére került sor, és amelyben két önkormányzati iskola: a Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium, valamint az Arany János Általános Iskola, továbbá az önkormányzat is mint konzorciumi partner vett részt. A kisújszállási székhellyel működő TIOK az ország egyik legeredményesebben működő konzorciumává lett. Pedagógusaink aktívan, nagy kötelességtudattal és örömmel vettek részt a munkában, melynek eredményeként a mai közoktatás legjelentősebb fejlesztési programja alapozódott meg városunkban. Önkormányzatunk bízik az eddigi munka eredményességében és a gyermekek/tanulók, a szülők, a pedagógusok és a szélesebb oktatási környezet megelégedésére szolgáló, hosszú távú, sikeres folytatásban.

A konzorcium zárókonferenciájára 2007. március 24-én kerül sor városunkban. Ennek színvonalas megrendezéséért és a projektben dolgozó valamennyi szakember munkájáért az önkormányzat ezúton is köszönetet mond. Külön megköszöni Gönczi Károly projektmenedzser és Szénási László szakmai vezető kimagasló szervezői és szakmai tevékenységét, valamint a városunkban folyó HEFOP-projektekhez nyújtott segítségét.

 

 

Erről értesülnek:

1. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium

2. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kádas György Általános Iskola, Óvoda, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon

3. Városi Óvodai Intézmény

4. Arany János Általános Iskola

5. Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon

6. Gönczi Károly projektmenedzser

7. Szénási László szakmai vezető

8. Oros Róza projektmenedzser

9. Ábri Kálmánné projektmenedzser

10. Sulinova Kht., Pilisborosjenő

 

2/2

 

11. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

12. Polgármesteri Hivatal intézményi referensei

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe