91/2007. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Településrendezési és Műszaki Társulás megszüntetéséről
 

91/2007.(III.27.) számú önkormányzati határozat

a Településrendezési és Műszaki Társulás megszüntetéséről

 

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Településrendezési és Műszaki Társulás módosított társulási megállapodását és alapító okiratát - a Társulási Tanács által hozott 2/2007. (I.24.) számú önkormányzati határozata alapján - nem fogadja el.

 

2. A képviselő-testület a társulási megállapodás II. fejezet Részletes rendelkezések 4. pontjának következők szerinti módosítását elfogadja:

„ 4.) A társult felek a költségek viselésére pénzügyi alapot hoznak létre.

a.) A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat biztosítja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal helyiségeiben a társulás elhelyezését és éves költségvetésében dönt a társulás támogatásáról.

b.) A Társult települési önkormányzatok a társulás működéséhez éves tagi hozzájárulást fizetnek a települési lakónépesség alapján. „

 

3. A képviselő-testület kezdeményezi a társult önkormányzatok felé a Településrendezési és Műszaki Társulás 2007. évben történő megszüntetését.

 

4. Amennyiben a társult önkormányzatok a Településrendezési és Műszaki Társulást 2007. december 31. napjáig nem szüntetik meg Kisújszállás Város Önkormányzata 2007. december 31. napjával a társulási megállapodást felmondja.

 

5. A képviselő-testület jelen határozatát valamennyi társult önkormányzat részére eljuttatja.

Felelős: Kecze István polgármester

Határidő: 2007. április 10.  

Erről értesül:

1. Márki Sándor a Településrendezési és Műszaki Társulás elnökhelyettese

2. Valamennyi társult önkormányzat

3. Polgármesteri Hivatal szervezési osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe