100/2007. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás által a közmunkaprogram megvalósulására b

100/2007.(III.27.) számú önkormányzati határozat

a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás által a közmunkaprogram megvalósulására beadott pályázatról

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Szociális és Munkaügyi Minisztérium az Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központtal együttműködésben megvalósuló, a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás által benyújtandó pályázathoz csatlakozik a következők szerint:

 

A képviselő-testület a közmunkaprogrammal - a pályázati kiírás szerinti tevékenységek alapján, a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. bevonásával - a következő feladatokat kívánja megoldani:

a.) A település belterületi útjainak fenntartása, az utak környezetének karbantartása.

b.) Temetkezési és kegyeleti helyek és környezetének rendbetétele.

 

A képviselő-testület a közmunkaprogram keretében 5 hónap időtartamra, 12 fő segédmunkás, napi 8 órában és 7 hónap időtartamra, 2 fő, napi 8 órában történő foglalkoztatását tervezi.

 

A foglalkoztatás bér- és járulék költsége 6.542.340. Ft, a kisértékű tárgyi eszközök költsége 172.950 Ft, melyet a képviselő-testület az elnyert támogatásból fedezi.

 

A képviselő-testület a közmunkaprogram megvalósításához szükséges anyag-, általános forgalmi adó, és szállítási költséget, amely 1.000.000 Ft a 2007. évi költségvetésében az R/3. melléklet 3 cím 4 alcím önkormányzati egyéb feladatok dologi kiadásai terhére biztosítja.

A képviselő-testület felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy a 2007. évi költségvetési rendelet módosítását - a fentieknek megfelelően - készítse elő.

Felelős: dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2007.05.31.

 

A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázathoz szükséges nyilatkozatok aláírására, valamint a képviselő-testület pályázatra vonatkozó döntésének képviseletére.  

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás Karcag

3. Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.

 
« Vissza
Vissza a főmenübe