121/2007. (IV. 12.) önkormányzati határozat
Tárgy: a betöltetlen fogorvosi és háziorvosi rendelő felszereléséről és a Rákóczi u. 8.
 

121/2007. (IV.12.) számú önkormányzati határozat

a betöltetlen fogorvosi és háziorvosi rendelő felszereléséről és a Rákóczi u. 8. szám alatti épület részleges felújításáról, akadálymentes WC kialakításáról és részleges fűtéskorszerűsítéséről szóló HÖF CÉDE típusú pályázat beadásáról

 

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzata úgy dönt, hogy az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács által meghirdetett HÖF CÉDE kiírásra pályázatot nyújt be a betöltetlen fogorvosi és háziorvosi rendelő felszerelésére és a Rákóczi u. 8. szám alatti épület részleges felújítására, akadálymentes WC kialakítására és részleges fűtéskorszerűsítése. Az igényelt támogatás 10.989.706.- Ft. 

2./ Az önkormányzat az 1./ pont szerinti beruházást a következő forrás-összetételben kívánja megvalósítani:

Megnevezés
2007.
Kerekítve:
%
Önerő (saját forrás)
7 326 471
7 326 000
40 %
HÖF CÉDE
10 989 706
10 990 000
60 %
Összesen:
18 316 177
18 316 000
100 %
 

3./ Az önkormányzat az 1./ pont szerinti pályázathoz 7.326.471.- Ft önerőt biztosít az önkormányzat 2007. évi költségvetéséről szóló módosított 7/2007. (II. 28.) számú önk. rendelet 11. cím 2. alcím 1. pontja alatti saját erő terhére. A képviselő-testület az 109.897.- Ft pályázati díjat a 2007. évi költségvetésről szóló 7/2007. (II. 28.) számú önkormányzati rendelet 8. cím 3. alcím 4. szám alatti „önkormányzati egyéb feladatok” keret terhére biztosítja.

 

4./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtására és a polgármestert és a címzetes főjegyzőt a határozat melléklete szerinti nyilatkozatok aláírására.

 

Felelős: Kecze István polgármester

Határidő: 2007. április 16.

 

Erről értesül: 1./ Kecze István polgármester

2./ Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

3./ Polgármesteri Hivatal intézményi referense

4./ KÖSZIR

 

Kmf.

Kecze István s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

 

 

A kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2007. április 13.

 

(:Kacsó Sándorné:)

aljegyző

 

 

 

 

 

 

 

 

A 121/2007. (IV.12.) számú önkormányzati határozat melléklete

 

V. A pályázó nyilatkozatai

 
  1. Kijelentjük, hogy a pályázatban foglalt adatok, információk és dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek, továbbá kijelentjük, hogy az adott tárgyban pályázatot korábban (A megfelelő rész megjelölendő.):

 nem nyújtottunk be

 benyújtottunk ( mikor: ……………………………………………………………………..

mely szervhez:……………………………………………………………)

Kijelentjük, hogy a pályázatban szereplő beruházás a jelzett korábbi beruházásnak elhatárolható, újonnan kezdődő üteme.

 

b) Tudomásul vesszük, hogy az Ámr. 87. § (2) bekezdésében foglalt kivétellel a lejárt esedékességű, 60 napon túl meg nem fizetett köztartozás esetén - a köztartozás megfizetéséig - függetlenül a támogatás egyéb feltételeinek meglétéről - támogatási szerződés nem köthető, illetve a szerződéskötést követően kialakuló ilyen köztartozás, illetve meginduló felszámolási eljárás esetén támogatás nem folyósító.

 

c) Hozzájárulunk ahhoz, hogy a köztartozások figyelemmel kísérése céljából az adószámot vagy adóazonosító jelet, társadalombiztosítási azonosító jelet, társadalombiztosítási folyószámlaszámot a Államháztartási Hivatal, illetve a támogatást nyújtó szerv és a Magyar Államkincstár felhasználja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez.

 

d) Tudomásul vesszük, hogy a támogatás kedvezményezettjének megnevezése, a támogatás tárgya, a támogatás összege, a támogatott program megvalósítási helye nyilvánosságra hozható.

 

e) Kijelentjük, hogy az államháztartás alrendszereiből folyósított támogatásból eredő lejárt és ki nem egyenlített tartozásunk nincs.

 

f) Hozzájárulunk ahhoz, hogy a pályázat szabályszerűségét és a támogatás rendeltetésszerű felhasználását a pályázat kiírója, illetve megbízottai bármikor ellenőrizzék.

 

g) Kijelentjük, hogy a pályázat elbírálásáig, illetve a támogatási szerződés lejártáig bejelentjük, ha ellenünk felszámolási eljárás indul.

 

h) Hozzájárulunk, hogy a Magyar Államkincstár keretében működő, alapvetően pénzügyi szemléletű megfigyelő rendszer, az Országos Támogatási Monitoring Rendszer a jogszabályban meghatározott jogosultak (döntéshozók, előirányzat-kezelők, Monitoring Bizottság) hozzáférhessenek a pénzügyi adatbázishoz.

 

j) Kijelentjük, hogy a pályázat elbírálásig, illetve a támogatási szerződés lejártáig bejelentjük, ha 60 napnál régebbi köztartozás állna fenn.

 

k) Kijelentjük, hogy a fejlesztéshez kapcsolód munkák a hatályos Közbeszerzési törvény előírásai alá (A megfelelő rész megjelölendő.):

 tartozik

 nem tartozik

 

 

l) Kijelentjük, hogy a támogatással létrejött létesítmény működtetésének fedezetét (A megfelelő rész megjelölendő.):

 saját forrásból és/vagy

 a fenntartó és/vagy

 az OEP biztosítja.

Az utóbbi kettő esetében a fenntartó, illetve az OEP nyilatkozata szükséges a létesítmény működési többletköltség igényének befogadásáról

 

m) Kijelentjük, hogy megfelelünk a rendezett munkaügyi kapcsolatok Áht. 15. §-ban megfogalmazott követelményeinek, valamint az Áht. 15. § (11) bekezdés szerint vizsgálandó jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet adatait rendelkezésre bocsátjuk.

Kelt:……………………………. 2007. év …………………………. hó ………….. nap

P.H. ………………………………

pályázó (cégszerű) aláírása

Megjegyzés: Több település összefogásával megvalósuló beruházás esetén fenti nyilatkozat a pályázó gesztor önkormányzaton kívül a többi önkormányzat részéről is szükséges.

 

VI. ÁFA nyilatkozat

 

Az adóügyi helyzettől függően csak egy nyilatkozat tölthető ki!

  

1.
A pályázó nem alanya az ÁFÁ-nak. Az elszámolásnál az ÁFA-val növelt (bruttó) összeg kerül figyelembevételre.
Kelt: 2007. ............
P.h.
 
a pályázó (cégszerű) aláírása

 

 

2.
A pályázó alanya az ÁFA-nak, a pályázatban megjelölt tevékenységgel kapcsolatban felmerült költségeihez kapcsolódó ÁFA-t visszaigényli. Az elszámolásnál az ÁFA-val csökkentett (nettó) összeg kerül figyelembevételre.
Kelt: 2007. ............
P.h.
 
a pályázó (cégszerű) aláírása

 

 

2.a.
A pályázó alanya az ÁFA-nak, de azt a jelen szerződéshez kapcsolódóan nem igényelheti vissza. A pályázó vállalja, hogy a pályázatban megjelölt tevékenységgel kapcsolatban felmerült költségeit tételesen elkülöníti az 1992 évi LXXIV. törvény 38 § (1) bekezdése alapján és az ezekhez kapcsolódó ÁFA-t nem igényli vissza, sem a tevékenység megkezdésekor, sem a szerződés érvényességi időtartamán belül. Az elszámolásnál az ÁFA-val növelt (bruttó) összeg kerül figyelembevételre.
Kelt: 2007. ............
P.h.
 
a pályázó (cégszerű) aláírása

 

2.b.
A pályázó alanya az ÁFÁ-nak és a jelen szerződéshez kapcsolódóan arányosítással állapítja meg az ÁFA visszaigénylését az 1992 évi LXXIV. törvény 38 § (2) és (3) bekezdése alapján. Az elszámolásnál az ÁFA-val csökkentett (nettó) összeg kerül figyelembevételre.
Kelt: 2007. ............
P.h.
 
a pályázó (cégszerű) aláírása

 

 

 

 

 

 

 

VII. De minimis nyilatkozat 

Csekély összegű (de minimis) támogatások felsorolása
 
 
 
 
 
Támogatás éve
Forrás megnevezése
Pályázat címe
Megítélt támogatás
Csekély összegű (de minimis) támogatás esetén a megítélt támogatás összege euróban
 
 
 
(eFt)
 
ÖSSZESEN
 
 

 

Kijelentem, hogy a jelen támogatás igénybevételét megelőző három pénzügyi évben (az adott pénzügyi évben, valamint az előző két pénzügyi év alatt) a csekély összegű támogatás jogcímén igénybe vett támogatás nem haladja meg a 200.000 eurónak megfelelő forint összeget.

 

Kelt:……………………………. 2007. év …………………………. hó ………….. nap

P.H.

………………………………

pályázó (cégszerű) aláírás 

« Vissza
Vissza a főmenübe