219/2007. (V. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: az önkormányzat intézményeiben 2006. évben vis maior helyzet miatt keletkezett k

 

219/2007. (V.29.) számú önkormányzati határozat

az önkormányzat intézményeiben 2006. évben vis maior helyzet miatt keletkezett károk elhárítására, intézmények felújítására irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy két szervezet nyújtott be ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2007. május 15. 10.00 óra).

  • KENARKISS Kft.

  • NÉPSZER Kft.

 

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a KENARKISS Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a NÉPSZER Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

  1. Az 1.-3. pontokban foglaltak alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes.

 

  1. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a NÉPSZER Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és a közbeszerzési ajánlati dokumentációban meghatározott értékelési módszer szerint ő adta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást a közbeszerzés mindhárom része tekintetében.

 

  1. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, és az ajánlattevő ajánlata alapján a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Valamennyi ajánlattevő

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

  

« Vissza
Vissza a főmenübe