257/2007. (VI. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. ügyvezető igazgató állás betöltésére érke
 

257/2007. (VI.26.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. ügyvezető igazgató állás betöltésére érkezett pályázat elbírálásáról

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a 222/2007.(V.29.) számú határozatával a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. ügyvezető igazgatói állására pályázatot írt ki.

 

2. A pályázati kiírásra három pályázat érkezett, a képviselő-testület megállapítja, hogy a 2 pályázat megfelel a pályázati kiírásnak. Egy pályázó a pályázati kiírásban szereplő vezetői gyakorlattal nem rendelkezik, aki emiatt visszalépett.

 

3. A képviselő-testület a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. ügyvezető igazgatói feladatainak ellátásával Farkas Sándor túrkevei lakost bízza meg.

 

4. Farkas Sándornak 2007. július 01. napjával határozott idejű vezetői megbízást ad, 2012. június 30 napjáig öt év időtartamra, részére bruttó 270.000.-Ft megbízási díjat, és 36.800.-Ft költségtérítési díjat állapít meg. Az ügyvezető igazgatót megilleti a saját gépjármű használata, melynek költségeit a költségtérítés tartalmazza. A saját gépjármű használatról az ügyvezető igazgató útnyilvántartást köteles vezetni.

 

5. Farkas Sándor nyilatkozik, hogy az ügyvezető igazgatói megbízást elfogadja

 

6. A képviselő-testület megbízza a polgármestert a vezetői megbízás előkészítésével és felhatalmazza a polgármestert a vezetői megbízás aláírására.

 

Felelős: Kecze István polgármester

Határidő: július 01.

 

 

 

Erről értesül: 1. Kecze István polgármester

2. pályázók

3. Városgazdálkodási Kft

4. Humánpolitikai ügyintéző

 

  

« Vissza
Vissza a főmenübe