266/2007. (VI. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: a 2007. évi ÚT-HÍD keretből megvalósuló útfelújítási és járdajavítási munkák elv

266/2007.(VI.26.) számú önkormányzati határozat

a 2007. évi ÚT-HÍD keretből megvalósuló útfelújítási és járdajavítási munkák elvégzése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testületea határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a tárgy szerinti közbeszerzési eljárásban három szervezet nyújtott be ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2007. június 12. 10.00 óra). Sorrendben:

 

  • SWIETELSKY Kft.

  • STRABAG ZRt.

  • DEBMUT Zrt.

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a SWIETELSKY Kft., STRABAG Zrt. és a DEBMUT Zrt. ajánlata érvényes, mivel az ajánlatok mindenben megfelelnek a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

  1. Az 1.-2. pontokban foglaltak alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel mindhárom ajánlatot benyújtó ajánlattevő érvényes ajánlatot nyújtott be.

 

  1. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a SWIETELSKY Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és meghatározott értékelési módszer szerint ő adta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást ajánlatában.

  2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, az ajánlattevő ajánlata figyelembe vételével - a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. ajánlattevő szervezetek

3. Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztálya

4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe