270/2007. (VII. 5.) önkormányzati határozat
Tárgy: az AVOP-LEADER+ intézkedésének keretében meghirdetett az "Egységes térségi idege
 

270/2007. (VII.5.) számú önkormányzati határozat

az AVOP-LEADER+ intézkedésének keretében meghirdetett az „Egységes térségi idegenforgalmi marketing stratégia kialakítása, különös tekintettel a térségben található gyógyfürdőkre” c. nyertes pályázatról

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzata úgy dönt, hogy

 

1. Az AVOP-LEADER+ intézkedésének keretében meghirdetett az „Egységes térségi idegenforgalmi marketing stratégia kialakítása, különös tekintettel a térségben található gyógyfürdőkre” c. projekt megvalósítását támogatja. A pályázat utófinanszírozású, a képviselő-testület nyilatkozik, hogy projekt finanszírozása biztosított, a megfelelő pénzügyi fedezettel rendelkezik.

 

2. A működési kiadásokhoz szükséges 507 ezer forint saját erő fedezetét az általános tartalék, a felhalmozási kiadásokhoz szükséges saját erő fedezetét 405 ezer forintot, a 12. cím, 1. alcím Felhalmozási céltartalék 3. szám „Beadandó pályázatokhoz saját erő” előirányzat terhére biztosítja.

 

3. Felhatalmazza a polgármestert a támogatási szerződés aláírására, a pályázatban foglalt feladatok végrehajtásában közreműködő kapcsolattartó személy kijelölésére.

 

4. A 2007. évi rendeletmódosítást ennek megfelelően elő kell készíteni.

Felelős: Kecze István polgármester

Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: folyamatos

2007. augusztusi képviselő-testületi ülés a 4. pont esetén

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe