288/2007. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: az újrahasznosítható hulladékok szelektív gyűjtéséhez szükséges szándéknyilatkoz

288/2007. (VIII.28.) számú önkormányzati határozat

az újrahasznosítható hulladékok szelektív gyűjtéséhez szükséges szándéknyilatkozat megadásáról 

 

Kisújszállás Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1. A Sárvári HUKE Hulladék Kezelési Kft. által felkínált csomagolási hulladékok zsákos szelektív gyűjtési rendszerét be kívánja vezetni Kisújszállás városban, ezért a Kft. részére a csatlakozással kapcsolatos szándéknyilatkozatot megadja.

 

 

2. Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a csomagolási hulladékok zsákos szelektív gyűjtési rendszeréhez történő csatlakozással kapcsolatban a szándéknyilatkozatot a Sárvári HUKE Hulladék Kezelési Kft. részére a határozat 1. számú melléklete szerinti formában megadja.

Felelős: Kecze István polgármester

Határidő: 2007. augusztus 31.

 

3. Felkéri a Címzetes Főjegyző Asszonyt, hogy a hulladékgazdálkodásról szóló 21/2003. (V.30.) számú önkormányzati rendelet módosítását a 2007. szeptember 25-i képviselő-testületi ülésre készítse elő.

Felelős: Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2007. szeptember 25.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. 5310 Kisújszállás, Kossuth Lajos u. 74.

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztály

4. Polgármesteri Hivatal műszaki osztály

A 288/2007. (VIII.28.) számú önkormányzati határozat1. számú melléklete

 

Szándéknyilatkozat

 

 

Jelen szándéknyilatkozat a csomagolóanyag gyártó és felhasználó vállalatok által a csomagolási hulladékhasznosítás koordinálására alapított ÖKO-PANNON Kht. (székhely: 1146 Budapest, Hungária krt. 179-187., bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság által Cg: 01-14-000085 cégjegyzékszám alatt;) és …………………………………………………… (………………………………………………..) között jött létre abból a célból, hogy a felek egyeztetett erőfeszítéseket tegyenek a csomagolási eredetű hulladékgyűjtés és hasznosítás hosszú távú megoldására, beleértve az ÖKO-PANNON Kht. szerepvállalását a Hulladékgazdálkodási törvény 11§ alapján.

 

Az együttműködő felek kinyilvánítják, hogy a megoldás érdekében döntő jelentőségű az önkormányzat, a települési és közszolgáltatást ellátó és a Koordináló Szervezet együttműködése.

 

A felek a jövőbeni szoros együttműködés előkészítése és megalapozása érdekében a következőket határozták el:

 

  • A felek kinyilvánítják, hogy a hatályos jogszabályok feltételei szerint a közszolgáltató bevonásával hosszú távú megállapodás megkötésére törekszenek. Ezen közszolgáltatóval kötött szerződés fog intézkedni a szelektíven gyűjtendő anyagok köréről, a gyűjtés bevezetésének ill. kiterjesztésének ütemezéséről, továbbá az ÖKO-PANNON Kht. költségviseléséről, valamint az így megfelelő minőségben begyűjtött anyagok átvételére és hasznosítására vonatkozó garanciákról.

 

  • A felek megállapodnak az együttműködés során a folyamatos információcserében.

 

A felek megállapodnak abban, hogy a szándéknyilatkozat alapján kialakuló együttműködésben egymás érdekeire kölcsönösen tekintettel lesznek.

 

 

 

Budapest, ……………………………………

 

 

 

…………………………………. ……………..…………………………

Viszkei György ……………………………………

ügyvezető igazgató ……………………………………

ÖKO-PANNON Kht. ……………………………………

 

  

« Vissza
Vissza a főmenübe