305/2007. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Rákóczi utca 10. szám alatti épület felújítása tárgyú közbeszerzési eljárás er

305/2007. (VIII.28.) számú önkormányzati határozat

a Rákóczi utca 10. szám alatti épület felújítása tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy négy szervezet nyújtott be ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2007. augusztus 2. 10.00 óra).

  • Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.

  • NÉPSZER Kft.

  • KENARKISS Kft.

  • GLOBAL-HOME-TRADE Kft.

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy a NÉPSZER Kft. ajánlatában bruttó 25.031.210.- Ft-os vállalási árat határozott meg, amely a rendelkezésre álló pénzügyi fedezet mértékét meghaladja, ezért az ajánlat az ajánlattételi felhívás VI.4.18. pontja és a kiegészítő tájékoztatás 2. pontja figyelembe vételével a Kbt. 88. § (1) bekezdésének f) pontja alapján érvénytelen. („Az ajánlat érvénytelen, he egyéb módon nem felel meg az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek”

3. A képviselő-testület megállapítja, hogy a KENARKISS Kft. a Dokumentáció II. rész 22. pontja és a kiegészítő tájékoztatás 6. pontja ellenére nem szerepeltette ajánlatában az öltözőszekrények tételt, ezért ajánlata a Kbt. 88. § (1) bekezdésének f) pontja alapján érvénytelen. („Az ajánlat érvénytelen, he egyéb módon nem felel meg az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek”)

4. A képviselő-testület megállapítja, hogy a GLOBAL-HOME-TRADE Kft. a Dokumentáció II. rész 22. pontja és a kiegészítő tájékoztatás 6. pontja ellenére nem szerepeltette ajánlatában az öltözőszekrények tételt, ezért ajánlata a Kbt. 88. § (1) bekezdésének f) pontja alapján érvénytelen. („Az ajánlat érvénytelen, he egyéb módon nem felel meg az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek”)

5. A képviselő-testület megállapítja, hogy a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

6. Az 1.-5. pontokban foglaltak alapján a képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes.

7. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és a közbeszerzési ajánlati dokumentációban meghatározott értékelési módszer szerint ő adta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

8. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, és az ajánlattevő ajánlata alapján a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg. 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe