306/2007. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Rákóczi u. 10.sz. alatti ingatlan turisztikai célú átalakításához szükséges ÖK

306/2007. (VIII.28.) számú önkormányzati határozat

a Rákóczi u. 10.sz. alatti ingatlan turisztikai célú átalakításához szükséges ÖKIF program keretében fejlesztési célú hitel igénybevételéről

 

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 10.124 ezer Ft összegű fejlesztési célú hitel felvételét határozta el ÖKIF program keretében a Rákóczi u. 10. sz. alatti ingatlan turisztikai célú átalakításához.

 

2. A beruházás forrásai: AVOP LEADER pályázaton nyert támogatás 8.595 ezer forint

fejlesztési hitel ÖKIF program keretében 10.124 ezer forint

 

3. A képviselő-testület a fejlesztési hitelt hat év futamidőre veszi fel, a hitelfelvétel során türelmi időt nem kér. A hitel lejárati ideje 2013. év. A Képviselőtestület kötelezettséget vállal arra, hogy a hitel visszafizetésének időtartama alatt a hitelt és járulékait a fejlesztési kiadásokat megelőzően a költségvetés összeállításakor betervezi és jóváhagyja.

 

 

4. A képviselő-testület a hitel és járulékai visszafizetési kötelezettségeinek biztosítékaként az OTP Bank Rt javára engedményezi az időarányosan képződő helyi és gépjárműadó bevételeit, a kölcsön és járulékai erejéig.

 

5. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint a hitelszerződést kösse meg.

 

Felelős: polgármester

Határidő: 2007. szeptember 30.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya 

« Vissza
Vissza a főmenübe