307/2007. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Alapfokú Művészetoktatási Intézmény épületének felújítása tárgyú közbeszerzés

307/2007. (VIII.28.) számú önkormányzati határozat

az Alapfokú Művészetoktatási Intézmény épületének felújítása tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy három szervezet nyújtott be ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2007. augusztus 09. 10.00 óra).

  • Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.

  • NÉPSZER Kft.

  • KENARKISS Kft.

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy a KENARKISS Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

3. A képviselő-testület megállapítja, hogy a NÉPSZER Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

4. A képviselő-testület megállapítja, hogy a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

5. Az 1.-3. pontokban foglaltak alapján a képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes.

6. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a NÉPSZER Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és a közbeszerzési ajánlati dokumentációban meghatározott értékelési módszer szerint ő adta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

7. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, és az ajánlattevő ajánlata alapján a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg. 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe