308/2007. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: az önkormányzati tulajdonú utakban vis maior miatt bekövetkezett károk helyreáll

308/2007. (VIII.28.) számú önkormányzati határozat

az önkormányzati tulajdonú utakban vis maior miatt bekövetkezett károk helyreállítására irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a tárgy szerinti közbeszerzési eljárásban három szervezet nyújtott be ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2007. augusztus 2. 11.00 óra). Sorrendben:

  • SWIETELSKY Kft.

  • DEBMUT Zrt.

  • STRABAG ZRt.

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy a SWIETELSKY Kft., STRABAG Zrt. és a DEBMUT Zrt. ajánlata érvényes, mivel az ajánlatok mindenben megfelelnek a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

3. Az 1.-2. pontokban foglaltak alapján a képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel mindhárom ajánlatot benyújtó ajánlattevő érvényes ajánlatot nyújtott be.

 

4. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a DEBMUT Zrt, mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és meghatározott értékelési módszer szerint ő adta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást ajánlatában.

 

5. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, az ajánlattevő ajánlata figyelembe vételével - a nyertes ajánlattevővel - a nyertes Ajánlattevő ajánlatában vállalt alternatív ajánlat alapján - a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Valamennyi ajánlattevő

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe