319/2007. (IX. 19.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Nagykunsági LEADER akciócsoporthoz történő csatlakozásról
 

319/2007. (IX.19.) számú önkormányzati határozat

a Nagykunsági LEADER akciócsoporthoz történő csatlakozásról

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a

 

1./ csatlakozik a Túrkevéért Alapítvány Kuratóriuma által szervezett „Nagykunságért LEADER Akciócsoport”-hoz az EU kistérségi szintű pályázati forrásainak elnyerése céljából.

 

2./ Felhatalmazza a polgármestert a határozat 1. és 2. számú mellékletét képező nyilatkozatok aláírására.

Felelős: Kecze István polgármester

Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2007. szeptember 20.

 

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal gazdálkodási osztálya

4. Túrkevéért Alapítvány Kuratórium Elnöke Túrkeve, Széchenyi u. 9.

 

Kmf.

 

Kecze István s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

 

 

A kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2007. szeptember 19.

 

 

 

(: Kacsó Sándorné:)

aljegyző

 

 

 

319./2007.(IX.19) számú önkormányzati határozat

1. számú melléklete

 

NYILATKOZAT

 

A Nagykunságért LEADER Akciócsoport Helyi Közösség alapításában

való részvételről

(Közszféra)

 

1. számú formanyomtatvány

a 93/2007. (VIII.29.) FVM rendelet 5§ (6) bekezdéséhez

 

Alulírott Kecze István (polgármester vagy települési részönkormányzat vezetője vagy önkormányzati/állami tulajdonú gazdálkodó szervezet vezetője vagy azon társadalmi szerv vezetője, melyben az önkormányzat/állam, illetve ezek által tulajdonolt gazdálkodó szervezet tagsági viszony alapján járó szavazati arányának nagysága az 50%-ot meghaladja) kijelentem, hogy az általam képviselt önkormányzat/társadalmi szervezet/gazdálkodó szervezet alapító tagja kíván lenni a(z) Nagykunságért LEADER Akciócsoport Helyi Közösségnek, és abban Kisújszállás települést képviseli. A Helyi Közösségben való részvételhez szükséges intézkedéseket megteszem.

 

Vállalom, hogy a Helyi Közösség előzetes elismerése esetén a pályázat lebonyolítás érdekében az általam képviselt önkormányzat/társadalmi szervezet/gazdálkodó szervezet alapítója lesz a megalakuló, jogi személyiséggel rendelkező szervezeti formának.

 

Vállalom, hogy sem a nyilvántartásba vételi eljárás első szakasza lejáratának határnapja előtti 5 napban sem a nyilvántartásba vételi eljárás második szakasza lejáratának határnapja előtti 10 napban kilépési nyilatkozatot sem a HVI-nél, sem a Helyi Közösség képviselőjénél nem adok le.

 

Elfogadom, hogy az Irányító Hatóság a nyilvántartásba vételi eljárás során pótlólagos információt kérhet be.

Dátum: Kisújszállás, 2007. szeptember hó 19. nap 

_____________________

Cégszerű aláírás

  

Kijelentem, hogy az általam képviselt gazdálkodó szervezetnek nincs lejárt esedékességű tartozása, illetve nem áll csőd-, végelszámolási vagy felszámolási eljárás alatt.

 

Dátum: Kisújszállás, 2007. szeptember hó 19. nap

 

………………………………………

Cégszerű aláírás  

Kijelentem, hogy a 93/2007. (VIII. 29.) FVM rendelet hatályba lépésének napján az általam képviselt gazdálkodó szervezet vagy társadalmi szervezet a Rendelet Mellékletében szereplő települések valamelyikén - a csak külterülettel jogosult települések esetén a település külterületén - székhellyel vagy telephellyel rendelkezik.

 

 

Dátum: Kisújszállás, 2007. szeptember hó 19. nap 

 

………………………………………….

Cégszerű aláírás

  

 

 

319/2007.(IX.19) számú önkormányzati határozat

2. számú melléklete

  

Nyilatkozat 

3. számú formanyomtatvány

a 93/2007. (VIII. 29.) FVM rendelet 4§ (4) bekezdéséhez

  

Alulírott, Kecze István (név) (anyja neve: Posztós Magdolna, születési hely/idő: Szolnok, 1958.09.16.), mint Kisújszállás Város Önkormányzata (szervezet megnevezése) képviselője és a Nagykunságért LEADER Akciócsoport Helyi Közösség tagja, büntetőjogi felelőségem tudatában kijelentem, hogy:

 

· jogosult vagyok Kisújszállás Város Önkormányzata (szervezet neve) képviseletére;

· a nyilvántartásba vételi eljárás során megadott adatok a valóságnak megfelelnek;

· az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) nyújtandó vidékfejlesztési támogatásokról szóló 1698/2005/EK rendelet 52-65 cikkeit megismertem. Az ott leírtakat a Nagykunságért LEADER Akciócsoport helyi közösség által készítet helyi vidékfejlesztési stratégia elkészítése során kötelező érvényűnek tekintem;

· a 93/2007. (VIII. 29.) FVM rendelet rendelkezéseit, valamint az ahhoz kapcsolódó, az IH által hivatalos közleményben közzétett formanyomtatványok vonatkozó feltételeit és szabályait magamra nézve kötelezőnek ismerem el;

· a Nagykunságért LEADER Akciócsoport Helyi Közösség által elkészítendő helyi vidékfejlesztési stratégia megvalósításának érdekében, sikeres pályázat esetén, alapító tagja leszek a megalakuló jogi személyiséggel rendelkező szervezeti formának.

 

Hozzájárulok, hogy az általam képviselt szervezet nyilvántartásba vételéhez megadott adatokat a Helyi Vidékfejlesztési Iroda, az FVM, valamint az FVM- VKSZI nyilvántartsa és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvántartásáról szóló 1992 évi LXIII. tv. betartása mellett azokat kezelje a helyi közösség nyilvántartásba vételi folyamata során.

 

Dátum: Kisújszállás, 2007. szeptember 19.

 

 

___________________________

 

Aláírás

(cégszerű)

 
« Vissza
Vissza a főmenübe