343/2007. (IX. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: a 2007. évi ÚT-HÍD keretből megvalósuló útfelújítási és járdajavítási munkák elv

343/2007. (IX. 25.) sz. önkormányzati határozat

a 2007. évi ÚT-HÍD keretből megvalósuló útfelújítási és járdajavítási munkák elvégzése (II. ütem) tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a tárgy szerinti közbeszerzési eljárásban négy szervezet nyújtott be ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2007. szeptember 18. 10.00 óra). Sorrendben:

- D-PROFIL Kft.

- Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.

- GLOBAL-HOME-TRADE Kft.

- Szabó Lajos e.v.

 

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a GLOBAL-HOME-TRADE Kft. (I. és II. rész) és Szabó Lajos (I. rész) ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a D-PROFIL Kft. (I. rész) és a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. (II. rész) ajánlata a Kbt. 88. § (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen.

 

  1. Az 1.-3. pontokban foglaltak és a döntési javaslat (előterjesztés) alapján a képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes.

 

  1. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője mindkét rész tekintetében a GLOBAL-HOME-TRADE Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és meghatározott értékelési módszer szerint mindkét részre ő adta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást ajánlatában.

 

  1. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, az ajánlattevő ajánlata figyelembe vételével - a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Polgármesteri Hivatal műszaki osztályán keresztül valamennyi ajánlattevő

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya 

« Vissza
Vissza a főmenübe