349/2007. (X. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: a 2007-2008. évi pályázati lehetőségekről

 

349/2007. (X.25.) számú önkormányzati határozat

a 2007-2008. évi pályázati lehetőségekről

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1. A Polgármesteri Hivatal az önkormányzati és intézményi pályázatokat koordinálja, és végzi az önkormányzati önerőt igénylő pályázatok előkészítését és végrehajtását a következők szerint:

 

2. A képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert az önkormányzat és intézményei számára kiírt 2 fordulós pályázatok esetén első körben külön önkormányzati döntés nélküli pályázatok benyújtásával - amennyiben az nem a pályázat benyújtásának feltétele -, továbbá megbízza a Polgármesteri Hivatalt a projekt koncepciók előkészítésével.

 

3. A képviselő-testület a pályázati projekt koncepció sikeres elbírálását követően külön dönt a pályázati önerő biztosításáról, illetve a pályázat második körre való benyújtásáról.

 

4. A képviselő-testület a pályázatok koordinálása, a hatékony információáramlás érdekében kötelezi az intézményeket, hogy az általuk beadni kívánt pályázatokról, azok finanszírozási formájáról (előleg, elő- utófinanszírozás), illetve a pályázatnak az intézményi működési kiadásokra gyakorolt hatásáról a Polgármesteri Hivatalon keresztül az önkormányzatot tájékoztassák.

Felelős: Dr Kittlinger Ilona

Valamennyi önkormányzati intézmény vezetője

Határidő: folyamatos

 

5. A önkormányzat intézményei minden 100 %-os támogatottságú, előfinanszírozott és többlet működési kiadással nem járó pályázat esetén előzetes önkormányzati egyeztetés nélkül pályázhatnak támogatás elnyerése érdekében a 4. pontban foglaltak figyelembe vételével.  

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4. Polgármesteri Hivatal városfejlesztési osztálya

5. Valamennyi önkormányzati intézmény vezetője

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe