352/2007. (X. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: a mezőőri szolgálat tevékenységének tapasztalatairól, a mezőőri díjfizetés időar
 

352/2007. (X.30. ) számú önkormányzati határozat

a mezőőri szolgálat tevékenységének tapasztalatairól, a mezőőri díjfizetés időarányosságáról; a külterületi önkormányzati földutak helyzetéről, karbantartásáról

 

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a mezőőri díjfizetés időarányos teljesítéséről szóló előterjesztést elfogadja, a tartozások behajtása érdekében a szükséges intézkedések meg kell tenni írásbeli felszólítás, fizetési felszólítás, végrehajtás formájában.

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy Kisújszállás város külterületi önkormányzati földútjai nem okszerűen vannak használva és karbantartva.

Az alábbi földutak járhatóvá tételéhez szükséges munkálatokat és azok anyagi vonzatát fel kell mérni, s a képviselő-testület 2008. évi költségvetési koncepciójában szerepeltetni kell, a felújítás érdekében a pályázati lehetőségeket folyamatosan figyelemmel kell kísérni.

 

01092 hrsz-ú: B6-os tábla mögötti országút,

01011 hrsz-ú: Nagycsorbai út (régi kisvasút útja),

0126 hrsz-ú: Vágóhíd útja kifelé a Sárga-gát felé,

0817 hrsz-ú: Lógókert és CONTAREX erdő közötti út,

01163 hrsz-ú: Gál útja (a Csorbai út folytatása).

 

Felelős: Kecze István polgármester

Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2007. november 30.

 

3. A képviselő-testület kéri, hogy a mezőőri szolgálat mérje fel a csordajáráson és a kertekben található kutak állapotát, életveszélyességükre, használhatóságukra való tekintettel.

 

4. A képviselő-testület köszönetét fejezi ki a Nagykun 2000 Mg. Zrt, Kertész Ferenc, Bézi László, Szatmári György, Fekete János gazdálkodóknak a kezelésükben lévő utak példás rendben tartásáért.

 

Erről értesül: 1. Kecze István polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal építési és városüzemeltetési osztályán keresztül a 4. pontban felsorolt gazdálkodók (6 példány)

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe