382/2007. (XI. 21.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás Város II/a., II/b., III/a. szennyvízöblözeteiben a szennyvízcsato

382/2007. (XI.21.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás Város II/a., II/b., III/a. szennyvízöblözeteiben a szennyvízcsatorna-hálózat megvalósítása és a szennyvíztisztítótelep rekonstrukciója tárgyú beruházás során felmerült kiegészítő építési munkák elvégzésére irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy az ajánlattételre felkért szervezet benyújtotta az ajánlatát az ajánlattételi felhívásban meghatározott határidőre.

 

Ajánlattevő neve
Ajánlattevő székhelye
Kisújszállás 2007 Konzorcium
7754 Bóly, Hősök tere 12.

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy a Kisújszállás 2007 Konzorcium ajánlata érvényes, mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban és az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

3. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a Kisújszállás 2007 Konzorcium, ennek megfelelően a vállalkozói szerződést vele köti meg az Önkormányzat.

 

4. A képviselő-testület kijelenti, hogy jelen határozat szerinti döntését az eljárásban az ajánlat értékelésére kijelölt Bírálóbizottság előterjesztésben szereplő döntési javaslata alapján hozta meg.

 

5. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Polgármesteri Hivatal városfejlesztési osztálya (2 példányban)

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

   
« Vissza
Vissza a főmenübe