398/2007. (XI. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Költségvetési Szolgáltató Iroda által üzemeltetett konyhák vállalkozásba adásá

398/2007 (XI.27.) sz. önkormányzati határozat

a Költségvetési Szolgáltató Iroda által üzemeltetett konyhák vállalkozásba adására, illetve a tárgy szerinti közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy négy szervezet nyújtott be ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2007. november 19. 10.00 óra).

- PLÁSZTÁN Kft.

1165 Budapest, Újszász u. 45/b.

- Kisújszállási Költségvetési Szolgáltató Iroda

5310 Kisújszállás, Nyár u. 2.

- OZIRISZ Vendéglátó Kft.

5000 Szolnok, Kossuth tér 1.

- S-FOOD Gastronomy Kft.

6762 Sándorfalva, Alkotmány krt. 14.

  1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a PLÁSZTÁN Kft., a Kisújszállási Költségvetési Szolgáltató Iroda és az OZIRISZ Vendéglátó Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlatok mindenben megfelelnek a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

  2. A képviselő-testület megállapítja, hogy az S-FOOD Gastronomy Kft. ajánlata a Kbt. 88. § (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen

  3. Az 1.-3. pontokban foglaltak alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes.

  4. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a PLÁSZTÁN Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és a közbeszerzési ajánlati dokumentációban meghatározott értékelési módszer szerint ő adta az összességében legelőnyösebb ajánlatot.

  5. A Képviselő-testület a tárgy szerinti közbeszerzési eljárás második helyezettjeként az OZIRISZ Kft-t hirdeti ki, ennek megfelelően az eljárás nyertesének visszalépése esetén a vállalkozói szerződést vele köti meg az Önkormányzat.

  6. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, és az ajánlattevő ajánlata alapján a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4. Polgármesteri Hivatal városfejlesztési osztálya (értesítés az ajánlattevők részére)

 
« Vissza
Vissza a főmenübe