425/2007. (XII. 18.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Oktatási-nevelési intézmények fejlesztésének támogatására irányuló pályázatho

425/2007. (XII.18.) számú önkormányzati határozat

az Oktatási-nevelési intézmények fejlesztésének támogatására irányuló pályázathoz történő területvásárlásról  

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az új óvoda építésére irányuló pályázat benyújtásához szükséges területet a következő lehetőségek szerint kívánja biztosítani.

 

1. a./ a Kisújszállás 2067 hrsz-ú, természetben Kisújszállás, Bocskai u. 45. szám alatt lévő, 299 m2 alapterületű, lakóház udvar, gazdasági épület megjelölésű ingatlant maximum bruttó 5.840.000 Ft vételáron,

 

b./ a Kisújszállás 2072/2 hrsz-ú, természetben Kisújszállás, Bocskai u. 41/6. szám alatt lévő 719 m2 alapterületű, lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű ingatlant maximum bruttó 8.482.000 Ft vételáron

 

az Oktatási- nevelési intézmények fejlesztésének támogatására (ÉAOP-2007 - 4.1.1./2F) benyújtott pályázat kedvező elbírálása esetén meg kívánja vásárolni.

 

2. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Kisújszállás, Szabadság téri ltp. 12. fsz. 3. szám alatti, 53 m2 alapterületű, az önkormányzat tulajdonát képező, jelenleg megüresedett önkormányzati bérlakást csereingatlanként felajánlja a tulajdonosoknak.

A cserére vonatkozó megállapodás előtt a lakás ingatlanforgalmi értékbecslését el kell készíttetni.

 

3. Az ingatlanok megvásárlásának pénzügyi fedezetét csereingatlannal illetve a 2008. évi költségvetésből biztosítja.

 

4. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a tulajdonosokkal tárgyalásokat folytasson, velük az ingatlancserében vagy a vételárban az 1./ pont alapulvételével megegyezzen, az ingatlan megvásárlásához, így a pályázat benyújtásához szükséges csereszerződést, előszerződést vagy a pályázat sikeréhez kötött adás-vételi szerződést megkösse.

 

Felelős: Kecze István polgármester

Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2007. január 11.

 

Erről értesül:

1.Kecze István polgármester

2.Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3.Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály

4.Irattár

  

« Vissza
Vissza a főmenübe