30/2008. (II. 7.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Észak- alföldi Regionális Munkaügyi Központ által meghirdetett "Munkaerő- pia
 

30/2008.(II.7.) számú önkormányzati határozat

az Észak- alföldi Regionális Munkaügyi Központ által meghirdetett „Munkaerő- piaci menedzser” című munkaerő- piaci programban való részvételről

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő- testülete úgy dönt, hogy részt kíván venni az Észak- alföldi Regionális Munkaügyi Központ által kiírt „Munkaerő- piaci menedzser” munkaerő- piaci programban.

2. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő- testülete úgy dönt, hogy a szükséges megállapodást megköti a Helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzattal az együttműködésről, és a pályázatot benyújtja.

3. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő- testülete úgy dönt, hogy a sikeres pályázat esetén vállalja a munkavállaló 3 hónapos továbbfoglalkoztatását, és az így felmerülő költségeket a 2009. évi, és a 2010. évi költségvetésekbe beépíti.

4. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő- testülete úgy dönt, hogy felhatalmazza a polgármestert a pályázattal kapcsolatos intézkedések megtételére.

5. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a szükséges nyilatkozatokat elfogadja, és felhatalmazza a polgármestert azok aláírására.

 

Erről értesül:

1. Kecze István polgármester

2. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

3. Polgármesteri Hivatal szervezési osztályán keresztül az

Észak- alföldi Regionális Munkaügyi Központ

 

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe