94/2008. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgáltat és Diákotthon szervezeti és működési szabályzata módosításának fenntartói jóváhagyásáról

94/2008. (III. 27.) sz. önkormányzati határozat
a Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon szervezeti és működési szabályzata módosításának fenntartói jóváhagyásáról

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. tv. 102.§ (2) bekezdésének f) pontja és a nevelési-oktatási intézmények működéséről szóló 11/1994. (VI.8.) MKM rendelet 4. §-a alapján jóváhagyja a fenntartásában működő Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon szervezeti és működési szabályzatának alábbi módosításait:

1.) Az intézmény általános adatai c. fejezetben – az intézmény alapító okiratának megfelelően – a „II. Székhely, telephelyek, férőhelyek, működési körzet” részben a maximális tanulólétszám 520 főre, a „IV. Államháztartási szakágazati besorolás” részben a szakágazati szám 852010-ra módosul.

2.) A szervezeti és működési szabályzatból törlésre kerülnek a következő részek, mivel azok az intézmény házirendjében szerepelnek:
- a „Tanulói jogviszony” fejezetből: „Napközis és tanulószobai foglalkozásokra való feltétel, kollégiumi elhelyezés”,
- Tanulók jutalmazásának elvei és formái, fegyelmező intézkedések,
- Térítési díj befizetése, visszafizetése.

Erről értesül:
1. Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon
2. Polgármesteri Hivatal intézményi osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe