109/2008. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Balesetveszélyes csomópontok átépítése (GKM-KKK) című pályázat benyújtásáról

109/2008. (III.27.) számú önkormányzati határozat
a Balesetveszélyes csomópontok átépítése /GKM-KKK/ című pályázat benyújtásáról

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt:

1. Pályázatot nyújt be a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ által kiírásra került „Balesetveszélyes csomópontok átépítése” című felhívásra a 4-es számú főút és az Örményes-Kisújszállás összekötő út csomópontjának átépítéséhez szükséges támogatás elnyerése érdekében.

2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtásához szükséges műszaki dokumentációk elkészítéséhez szükséges tervezői szerződés megkötésére, továbbá a tervezői díjat a Kisújszállás város Önkormányzatának 2008. évi költségvetési rendelete R.5/b. sz. melléklet 11 cím Beruházási felújítási feladatok, 2. alcím Új induló beruházási és felújítási feladatok, 8.2.3d pont, 8. 2008. évben induló pályázatok és fejlesztések előkészítése (általános keret) terhére biztosítja.

3. A pályázathoz szükséges önerőt, a bekerülési költség 30 %-át, azaz 34.200.000 Ft-ot a 2008. évi költségvetés terhére – hitelfelvételből - biztosítja. Továbbá vállalja, hogy a pályázat pozitív elbírálása esetén a beruházás összköltségének 10%-át legkésőbb 2008. június 30-ig befizeti az Útpénztárba.

4. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a tárgy szerinti pályázat benyújtásához szükséges, a határozat mellékletében szereplő nyilatkozat és egyéb dokumentumok aláírására.

5. Jelen pályázat esetében pályázati díjat nem kell fizetni.

6. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtására.
Felelős: Kecze István polgármester
Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő: 2008. március 31.

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya


 

« Vissza
Vissza a főmenübe