110/2008. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Észak-Alföldi Operatív Program keretében meghirdetett, kereskedelmi szálláshelyek és szolgáltatások minőségi fejlesztése című (EAOP-2007-2.1.2.) pályázat beadásáról

110/2008. (III.27.) számú önkormányzati határozat
az Észak-Alföldi Operatív Program keretében meghirdetett, kereskedelmi szálláshelyek és szolgáltatások minőségi fejlesztése című (EAOP-2007-2.1.2) pályázat beadásáról

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a kisújszállási Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő területén támogatja szálláshelyek kialakítását és kijelenti, hogy a címben szereplő pályázatot benyújtja.

2. A Képviselő-testület kijelenti, hogy a tárgy szerinti pályázat szerinti beruházást meg kívánja valósítani és az ehhez szükséges forrást biztosítja.

3. A Képviselő-testület úgy dönt, hogy a pályázat sikere esetén a saját forrás konkrét mértékéről és a rendelkezésre bocsátás módjáról a támogatási szerződés megkötése érdekében külön döntést hoz.

4. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a tárgy szerinti pályázat benyújtásához szükséges nyilatkozatok és egyéb dokumentumok aláírásával.

Határidő: 2008. március 31.
Felelős: Kecze István

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe