136/2008. (IV. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: egységes közoktatási adatszolgáltatási rendszer kidolgozásáról és bevezetéséről a Magiszter Iskolaadminisztrációs Rendszer felhasználásával

136/2008. (IV.29.) számú önkormányzati határozat
egységes közoktatási adatszolgáltatási rendszer kidolgozásáról és bevezetéséről a Magiszter Iskolaadminisztrációs Rendszer felhasználásával 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2009. szeptember 1-jétől egységes közoktatási adatszolgáltatási rendszerre tér át a Magiszter Iskolaadminisztrációs Rendszer felhasználásával. A 2009/2010-es tanév októberi statisztikai jelentéseit a rendszer által szolgáltatott outputok felhasználásával kell elkészíteni.
Felelős: címzetes főjegyző
Határidő: 2009. október 15.
2. A kommunikációs feladatokat, a frissítendő adatok körét és azoknak a Polgármesteri Hivatalhoz történő továbbítását szabályzatban kell rögzíteni. A szabályzat elkészítésére munkacsoportot kell létrehozni, amelyben a Polgármesteri Hivatal és az önkormányzat közoktatási intézményeinek képviselői vegyenek részt.
Felelős: címzetes főjegyző
Határidő: a munkacsoport létrehozására: 2008. szeptember 30.
a szabályzat elkészítésére: 2008. november 30.
3. A rendszer működésének próbáját a 2008/2009. tanév félévi statisztikai adatai alapján kell elvégezni. Ennek ellenőrzését és vizsgálatát – a fejlesztőkkel való kapcsolattartás mellett – a Polgármesteri Hivatal végzi, és tapasztalatai alapján az intézményekkel egyeztet, majd a szükséges korrekciókat elvégezve pontosítják az adatszolgáltatási rendszert.
Felelősök: címzetes főjegyző, önkormányzati közoktatási intézmények vezetői
Határidő: 2009. március 31.
4. Kisújszállás Város Önkormányzata meghatározza közoktatási intézményei részére, hogy a határozati javaslat 3. pontjában jelzett időpontra végezzék el a szükséges adatok feltöltését.
Felelősök: önkormányzati közoktatási intézmények vezetői
Határidő: 2009. február 15.
5. A képviselő-testület számára az adatszolgáltatási rendszer működéséről a korrekciók elvégzése után a Polgármesteri Hivatal előterjesztést készít.
Felelős: címzetes főjegyző
Határidő: 2009. áprilisi soros képviselő-testületi ülés

Erről értesülnek:
1. Kecze István polgármester
2. Gönczi Károly bizottsági elnök
3. Városi Óvodai Intézmény
4. Arany János Általános Iskola
5. Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon
6. Alapfokú Művészetoktatási Intézmény
7. Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola
8. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium
9. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
10. Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya

 

« Vissza
Vissza a főmenübe