202/2008. (V. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállási Vízmű Kft. kezelésében lévő Kisújszállás 40/2/A/4 hrsz-ú (Arany János u. 6. sz.) épületrész fizetővendéglátás éljára történő kialakításának éa működtetésének feltételeiről, valamint egy 6 állásos lakókocsis rész

202/2008. (V. 27.) sz. önkormányzati határozat
a Kisújszállási Vízmű Kft. kezelésében lévő Kisújszállás 40/2/A/4 hrsz.-ú (Arany János ú. 6 sz.) épületrész fizetővendéglátás céljára történő kialakításának és működtetésének feltételeiről, valamint egy 6 állásos lakókocsis rész kialakításának feltételeiről

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Kisújszállási Vízmű Kft. kezelésében lévő kisújszállási 40/2/A/4 hrsz.-ú (Arany János ú. 6 sz.) épületrész fizetővendéglátás céljára történő kialakításának és működtetésének feltételeiről szóló előterjesztést megismerte az abban foglaltakkal egyetért.

2. A képviselő-testület a Kisújszállási Vízmű Kft.-vel közösen folyamatosan figyelemmel kíséri a pályázatokat, keresi a megoldást a Kisújszállás 40/2/A/4 hrsz-ú épületrész fizetővendéglátás céljára történő külső és belső átalakításához, melynek várható költsége 5.600.000. Ft.
Felelős: Kecze István polgármester
Zsótér László ügyvezető igazgató
Határidő: folyamatos

3. A képviselő-testület a tervezett 6 állásos lakókocsis rész kialakítását a mentőállomás, az orvosi rendelő és az Illéssy utca által határolt területen tartja megvalósíthatónak.

4. A képviselő-testület a Kisújszállási Vízmű Kft-vel közösen folyamatosan figyelemmel kíséri a pályázatokat, keresi a megoldást a 6 állásos lakókocsis rész kialakítása érdekében, melynek várható költsége 936.000,- Ft.
A képviselő-testület kéri, hogy a kialakítás költségeit a Kisújszállási Vízmű Kft. saját forrásból biztosítsa, és vegye figyelembe a társadalmi munkával történő megvalósítást.
Határidő: 2008. május 26-tól folyamatos

Erről értesül:
1. Kecze István Polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona Címzetes Főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztálya
5. Kisújszállási Vízmű Kft.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe