226/2008. (VI. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: a II/a., II/b.,II/a., öblözetek szennyvízcsatorna-berházása, és a szennyvíztisztító-telep rekonstrukciója próbaüzemei helyzetéről, az érintett öblözetek rákötésének tapasztalatairól szóló tájékoztató elfogadásáról l

226/2008. (VI.24.) számú önkormányzati határozat
a II/a., II/b., III/a., öblözetek szennyvízcsatorna-beruházása, és a szennyvíztisztító-telep rekonstrukciója próbaüzemi helyzetéről, az érintett öblözetek rákötésének tapasztalatairól szóló tájékoztató elfogadásáról


Kisújszállás Város Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a határozat címe szerinti, a Kisújszállási Vízmű Kft. által 2008. június 11-én készített tájékoztatót tudomásul veszi.

A képviselő-testület felhívja a kivitelező figyelmét, hogy a közterületek, az utak helyreállítására fokozottan figyeljen oda, először a keresztvágásokat szükséges helyreállítani.

A képviselő-testület megkéri a kivitelezőt, hogy biztosítsa olyan személy jelenlétét, aki döntést hozhat az útfelbontások és egyéb bejelentések miatt.

A képviselő-testület kéri a Vízmű Kft-t, hogy a lakossági tájékoztatást fokozottan, többször megismételve, szórólapon és a Kisbíró hírlevélen keresztül végezze el.

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
5. Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály
6. Kisújszállási Vízmű Kft.


 

« Vissza
Vissza a főmenübe